Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DIETĘ

CO SĄDZICIE O TYM JAK PAŃSTWO POLSKIE DBA O

Polecane posty

Gość DIETĘ

KRYMINALISTÓW A JAK O DIETĘ DZIECI SZKOLNYCH? DOKĄD ZMIERZA TA POLITYKA?

złe porównanie. powinnas zapytac jak panstwo dba o diete kryminalistow w pierdlu a jak o wyzywienie dzieci w domach dziecka, poprawczakach itd. ty ze swoich podatkow oplacasz wyzywienie zarówno wiezniow jak i dzieci w domu dziecka.

Gość kIFRI
Do zmniejszenia ludności-czyli nie dbaja odzieci Przygotowują sie do konfliktów-inwestując w bandytów.

Gość żadna z powyższych
za dietę dzieci szkolnych odpowiedzialni są rodzice, a za kryminalistów to w sumie nie wiadomo kto jest odpowiedzialny. Ja uważam, że sami powinni za kratami zarabiać na swoje potrzeby w tym jedzenie i ubranie, ale oni na pewno uważają, że skoro państwo ich zamknęło, to państwo powinno ich utrzymywać. Z tym że to przecież oni najpierw popełnili przestępstwo przeciw prawu tego państwa i powinni to odpracować, a nie jeszcze na wczasach siedzieć za nasze pieniądze.

Gość iruuyfuyj ma troche racje
zero polityki rodzinej, brak ulg,becikowego, podwyzszony wat na artykuly dzieciece, no i to wyzywienie, mowi samo za siebie chca zmniejszyc liczbe urodzin w pl, a to pierdzielenie ze niby maly przyrost itp. tak piepsza zeby piepszyc, no bo w polsce juz terz wielu ludzi nie ma pracy a co roku coraz wiecej i wiecej no nie na reke to wszytko

" Z tym że to przecież oni najpierw popełnili przestępstwo przeciw prawu tego państwa i powinni to odpracować, a nie jeszcze na wczasach siedzieć za nasze pieniądze." a skazesz ich na smierc głodową? jeśli tam smao mordercy , gwałciciele itd ok. ale jesli sa osoby niewinne, skazane przez pomyłke albo wrobione? " zero polityki rodzinej, brak ulg,becikowego, podwyzszony wat na artykuly dzieciece, no i to wyzywienie, mowi samo za siebie chca zmniejszyc liczbe urodzin w pl, a to pierdzielenie ze niby maly przyrost itp. tak piepsza zeby piepszyc, no bo w polsce juz terz wielu ludzi nie ma pracy a co roku coraz wiecej i wiecej no nie na reke to wszytko" - buahahahhaa ty nie masz pojęcia chyba o czym piszesz. dla rządzących im wiecej narodzin tym lepiej!!!! im wiecej ludzi pracujacych tym lepiej!!! bo kto placi podatki? bezrobotni? emeryci? wez sie puknij:/ " TELEWIZJA KŁAMIE JAK JASNY SK**WYSYN! LUDZIE DURNI JAK NIEZIEMSKA CHOLERA. A TUSK I TAK ZROBI CO KAZALI I ZA CO PŁACĄ SPONSORZY. LUDZIE NIE WIERZĄ ŻE SĄ DURNI BO KTÓRY WARIAT PRZYZNA ŻE JEST NIEPOCZYTALNY? ALBO ALKOHOLIK ŻE JEST PIJUSEM?" taaaaaaaaa:D wszystkei telewizje kłamią by ciebie biedaku oszukać i zrobic w wała:D 🖐️ masz internet , wolność słowa i nic co mogłoby pogrążyć tuska jakoś sie nie pojawiło. ciezo ci skumac ze tusk rzadzi tak ze ponad 40% wybrocom żyje sie dobrze? z reszta ja w swojej sytuacji nie zauwazyłem ZADNYCHN zmian z czasow jak rzadzil pis i za rzadów po. zero roznicy dla mnie, mojej dziewczyny, rodziny itd. zrobki wzrosly, ceny wzrosly w sumie bez zmian. jak bylo tak jest zy rzadzil pis czy po nic sie nie zmienilo ani na lepsze ani na gorsze. i podobnie ma ok 40% społeczenstwa

Gość Wraz z władzą tuska
pogorszył się mój byt ponieważ firma żyła z klientów ktorzy do angli pouciekali.

Gość Dla mas chcących pracować dla
innych nie ma różnicy kto i jak rządzi ale dla ludzi ceniących jakość i poziom życia tusk jest najgorszym rozwiązaniem.

Gość Wolność słowa w internecie to
mit i ten topik zniknie tak szybko jak sie pojawił niech no tylko coś ktoś jezszcze o tysku napisze i myk czary mary znikł! TAKA WOLNOŚĆ NA NIBY!