Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiijifeirief

były chłopak napisał do mnie coś takiego?

Polecane posty

Gość jiijifeirief

pisalismy po roku zwrociłam mu uwagę,że juz sie zkims bzyka na co on nie bądz zazdrosna przy trzech takich zachowaniach nastapi blokada(w sensie ze zablokuje mnie) Wiec pamietaj,ze to tylko Ty mozesz znow przegiac Dalem Ci palca ,a Ty bys chciala juz czlonka Nie badz taka pazerna Chyba z taką buzką masz sie z kim bzykac Na co ja odpisałam Mam z kim!! z osobą którą kocham najbardziej a więc ze sobą.Mam boski wibrator i robie wszystko tak jak TY robiłeś.Nauczyłeś mnie radzić sobie w każdej dziedzinie życia. supergrin : Jednocześnie mam maksimum bezpieczeństwa bo wiem ze ta osoba mnie nigdy nie zrani i nie odejdzie do innej.Wibrator nie ma nóżek jest skazany na mnie na zawsze Potem nie odzywałam się pare dni wiec on napisał,dlaczego sie nie odzywam czy juz ktos mnie posuwa

Gość nie no faktycznie poziom
tej dyskusji jest zatrważający..

Gość MSka;)
ale prostak i cham,daj sobie z nim spokój,nie ma za grosz szacunku do kobiet

Gość hehehhehehehheheheeeeh
jestescie razem zdrowo szurnieci:O

Gość wewrertgryyu
glupia jestes. powinnas mu odpisac: nie musisz mnie blokowac, sama nie mam ochoty wiecej do ciebie się odzywac. a co do bzykania? owszem i jest lepiej niz z Tobą.

Gość to chyba żarrt...
:D:D:D

Dalem Ci palca ,a Ty bys chciala juz czlonka Nie badz taka pazerna - no ten tekst świetny! nadaje sie do polskich komedii ;) opatentuj go a może Polska w końcu dostanie oskara za scenariusz Chyba z taką buzką masz sie z kim bzykac - to miłe że tak Ci powiedział, wiec wcale nie taki cham ;)