Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojoja

od kiedy i kiedy najlepiej podawac dziecku tran?!

Polecane posty

Gość jojoja

moja cora ma rok i daje jej tran, nie wiem czy nie za wczesnie. i w jakich porach najlepiej go podawac?

to ja sie podlacze pod pytanie...pediatra zalecila dawac mojej 2,5 letniej corce pol lyzeczki tranu dziennie, ale nie chciala go pic,wiec kupilam dzis kapsulki. niby sa od 3 roku zycia,ale na opakowaniu napisane jest, zeby podawac trzylatkom 2 kapsulki dziennie-podaje jedna. nie wiem jednak,czy to wystarczajaca ilosc,czy moze za duza?

na tym w kapsułkach się nie znam. A próbowałaś ten do picia ale ze strzykawki podać. łatwiej jest. Ja nie mam tego problemu bo mój syn wręcz przepada za tranem:)

też próbowąłam- i niestety klapa :( moje dziecku jak tylko czuje tran,to pluje nim na wszystkie stony świata,a te smakowe kapusłki jakoś gryzie :)

Gość melodiaaaa
AhataHa,kup Kidabion ma dobry smak

Gość srututtutu ;)
moja mala ma tran o smaku tuttifrutti :D podaje strzykawka- 3 pierwsze razy byly srednio fajne, ale pozniej juz bez problemowo :) ma 14 miesiecy

Nina jak byla mlodsza tez chetnie pila tran,ale teraz oglnie ciezko w nia cokolwiek wcisnac,a tran to juz szczyt marzen :)

Gdybym mojego nie pilnowała to wytrąbiłby cały z butelki:D porcja tranu to dla niego nagroda:)