Gość zadietowana Napisano Listopad 21, 2011 Drogie Panie, ten wątek będzie czymś w rodzaju dziennika, gdzie będziemy wpisywać co danego dnia zjadłyśmy - moim zdaniem jest to pewien sposób kontroli diety, jak również pomocą w komponowaniu dietetycznego menu śniadanie: cienka kromka razowca z rzodkiewką II śniadanie: wafel ryżowy obiad: talerz warzyw z patelni podwieczorek: plaster sera kolacja: grapefruit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksjhdggsb Napisano Listopad 21, 2011 no drogie Panie wpisywać co dzisiaj zjadłyście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeee???????? Napisano Listopad 22, 2011 pomocy w komponowaniu menu to ty rzeczywiście potrzebujesz bo to wyżej to jakaś drwina a nie jadłopis chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość drasklica Napisano Listopad 22, 2011 ŚNIADANIE płatki ryżowe z mlekiem 2 SNIADANIE kawa z mlekiem plus ciemny chleb z mozarella i pomidorem OBIAD salatka z jajkiem cukinia, papryka itp DESER banan KOLACJA to samo co 2 sniadanie KOLACJA NOCĄ jajko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dgjgfdkhksvd Napisano Listopad 22, 2011 ja wam mogę napisać co jadłam ,schudłam w tamtym roku 13 kg :P i waga nadal sie utrzymuje :) rano: zazwyczaj nic nie jadłam (nie mam apetytu), obiad normalny nie ważne czy byl tłusty czy nie , koło 17 godziny jadłam zawsze 2-3 kanapki i czekałam do nastepnego dnia :P Do tego piłam czerwoną herbate 2 dziennie , mojej mamie udało się na niej schudnąć 15 kg bez żadnej diety :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wczorajszy jadłospis Napisano Listopad 22, 2011 o 12.00 - 2 kromki chleba pełnoziarnistego z serkiem kanapkowym, kawa rozpuszczalna 2 razy bez cukru, herbata pu erh przed 19.00 - jajko ugotowane, mały pomidor, ketchup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach