Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadietowana

Dzienny jadłospis

Polecane posty

Gość zadietowana

Drogie Panie, ten wątek będzie czymś w rodzaju dziennika, gdzie będziemy wpisywać co danego dnia zjadłyśmy - moim zdaniem jest to pewien sposób kontroli diety, jak również pomocą w komponowaniu dietetycznego menu śniadanie: cienka kromka razowca z rzodkiewką II śniadanie: wafel ryżowy obiad: talerz warzyw z patelni podwieczorek: plaster sera kolacja: grapefruit

Gość ksjhdggsb
no drogie Panie wpisywać co dzisiaj zjadłyście :)

Gość eeeeeeee????????
pomocy w komponowaniu menu to ty rzeczywiście potrzebujesz bo to wyżej to jakaś drwina a nie jadłopis chyba

Gość drasklica
ŚNIADANIE płatki ryżowe z mlekiem 2 SNIADANIE kawa z mlekiem plus ciemny chleb z mozarella i pomidorem OBIAD salatka z jajkiem cukinia, papryka itp DESER banan KOLACJA to samo co 2 sniadanie KOLACJA NOCĄ jajko

Gość dgjgfdkhksvd
ja wam mogę napisać co jadłam ,schudłam w tamtym roku 13 kg :P i waga nadal sie utrzymuje :) rano: zazwyczaj nic nie jadłam (nie mam apetytu), obiad normalny nie ważne czy byl tłusty czy nie , koło 17 godziny jadłam zawsze 2-3 kanapki i czekałam do nastepnego dnia :P Do tego piłam czerwoną herbate 2 dziennie , mojej mamie udało się na niej schudnąć 15 kg bez żadnej diety :)

Gość wczorajszy jadłospis
o 12.00 - 2 kromki chleba pełnoziarnistego z serkiem kanapkowym, kawa rozpuszczalna 2 razy bez cukru, herbata pu erh przed 19.00 - jajko ugotowane, mały pomidor, ketchup