Castor Fiber 0 Napisano 11 godzin temu …and I’ll bless you. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 572 Napisano 10 godzin temu Amen Gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 190 Napisano 10 godzin temu Wypije jeszcze elektrolity i czas spać No i magnez nie zażyłam Ach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 572 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Też piję elektorolity i witaminy to podstawa. Tylko nie przedawkuj Magda, maks 3 na dobę można Edytowano 10 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 0 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Wypije jeszcze elektrolity i czas spać No i magnez nie zażyłam Ach. Mam dobry o smaku grejpfrutowym, dobry na skurcze. I mam zachciankę na białą czekoladę bąbelkową.. 🤍 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 190 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Też piję elektorolity i witaminy to podstawa. Tylko nie przedawkuj Magda, maks 3 na dobę można Jaka troska 1 minutę temu, Castor Fiber napisał: Mam dobry o smaku grejpfrutowym, dobry na skurcze. I mam zachciankę na białą czekoladę bąbelkową.. 🤍 Znowu się strony zacinają i chyba to forum w końcu padnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 572 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Jaka troska Zdrówko to podstawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 190 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Zdrówko to podstawa Nie narzekam. Mam serce jak dzwon Zygmunta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 0 Napisano 10 godzin temu 13 minut temu, tymczasowablokada napisał: Jaka troska Znowu się strony zacinają i chyba to forum w końcu padnie Dziś jechaliśmy do babci za miasto, i dawno nie widziałam tak dużo dzikich zwierząt po drodze… 2 zające, stado dzikich gęsi, 2 Daniele i łosia. 🤎 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 190 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Castor Fiber napisał: Dziś jechaliśmy do babci za miasto, i dawno nie widziałam tak dużo dzikich zwierząt po drodze… 2 zające, stado dzikich gęsi, 2 Daniele i łosia. 🤎 Ciesz się, że dziki nie ryją Ci ogródka, lub nie latają po ulicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 0 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, tymczasowablokada napisał: Ciesz się, że dziki nie ryją Ci ogródka, lub nie latają po ulicy A kto to jest Margo? Dopiero przyuważyłam, że ta osoba nic nie pisze, tylko od wielu miesięcy wstawia same linki yt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 190 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Castor Fiber napisał: A kto to jest Margo? Dopiero przyuważyłam, że ta osoba nic nie pisze, tylko od wielu miesięcy wstawia same linki yt. Nie znam tej osoby... Ja się dopiero uczę życia w tej dżungli 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach