Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oxo

perfumerie internetowe

Polecane posty

Gość oxo

Chciałabym zamowic perfum z e-glamour (to taka internetowa perfumeria) i zastanawiam sie nad oryginalnościa tych perfum. Jak to mozliwe, ze w internecie perfum kosztuje 150 zł a w douglasie czy sephorze 380? To sa oryginaly czy nie? Skad biora te produkty i dlaczego sa tak tanie jesli sa oryginalami? Jakie jest Wasze zdanie? Zazwyczaj kupowałam w perfumeriach jakies takie do 200-250 zł ale 380 mnie przeraza i dlatego sie zastanawiam skad te roznice w cenie?

Kupowałam kilka razy w perfumeriach internetowych i wszystko było ok. Ceny w Sephora są tak wysokie, ponieważ wynajęcie lokalu itd też kosztuje, więc kosmetyki droższe niż te kupione w online.

Gość oxo
Moze i masz racje. Zaryzykuję, najwyżej strace te 150 zł:)

Jak to mozliwe, ze w internecie perfum kosztuje 150 zł a w douglasie czy sephorze 380? To sa oryginaly czy nie? Skad biora te produkty i dlaczego sa tak tanie jesli sa oryginalami? poniewaz sklep nie narzuca m.in marży, producenci nie płacą za połkę w sklepie itd ja polecam perfumeria.pl

Gość oxo
Chce Bulgari Jasmin Noir 100 ml EDP. Sprawdzilam na ceneo o w tym sklepie jest najtaniej. to jest tester a mi to nie przeszkadza bo zapach jest trwaly a nie bede go nosic w torebce.

Gość ja tam kupuję na
iperfumy i są oryginalne , nie mają tych całych kosztów związanych ze sklepami , obsługą ochroną itp to są tańsze

Gość oxo
W takim razie na pewno sobie zamówię :) Dzięki za odpowiedzi

Gość gość
Ja kupuję odpowiedniki oryginalnych perfum na goia.pl i jestem bardzo zadowolona. Długo szukałam dobrych perfum w atrakcyjnej cenie i po wielu porażkach trafiłam do tej rozlewni i nie zamienię ich na żadne inne :)

Gość gość

Za niecałą stówkę masz jeden z najwyżej ocenianych zapachów dla kobiet parfumstore.pl/17-wody-toaletowe. Trzeba tylko z umiarem stosować, bo naprawdę mocny, ma w sobie to coś. Raczej dla młodych kobiet, bo nuta cytrusowa się wyróżnia, taka mocno odmładzająca. Czuję też czerwoną pomarańczę, a uwielbiam po prostu. Na około pół roku mi wystarczy taka buteleczka, więc 100 złotych to wydają się śmieszne pieniądze. Nie wiem, czy gdzieś znajdziesz tańsze testery perfum przyznam szczerze.

Gość loli9

Nie popieraj strajku nauczycieli jhttps://www.facebook.com/Każdy-jest-głodny-nie-tylko-nauczyciele-967245406623171/?ref=settings 

Gość gość

Jeden z najwyżej ocenianych zapachów męskich parfumstore.pl/wody-perfumowane/601-giorgio-armani-acqua-dio-gio-absolu-100ml-edp.html. Praktycznie każdej dziewczynie, z którą byłem się podobał, ogromna wydajność. Ten zapach się ciągle udoskonala i masz też nową odsłonę z 2018 roku, więc uważam, że to świetna inwestycja. Ludzie zostają najczęściej przy starszych perfumach, a nowościami można się chociaż trochę wyróżnić.