Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igloooooooo

problem z erekcją - pomóżcie ja kocham seks!!!

Polecane posty

Gość igloooooooo

witam, jestem z facetem od 2 miesięcy, bardzo mi na nim zależy i seks nie jest tu priorytetem...tym bardziej, że on z nim zwlekał...kwestia tego typu, że ja bardzo lubię seks i z wcześniejszymi partnerami nie miałam problemu..stawał momentalnie tu jest mały problem, staje ale trzeba się sporo napracować i szybko opada, więc często z seksu nici... no i on sobie pomaga... rączką...nie wiem co mam zrobić, ie chcę go urazić bo to drażliwa kwestia ...czemu tak jest?

Gość kn sdv
moj tez tak ma, nie wiem co jest grane;/

Gość Wjelbiciel
Po prostu za dużo jedzie na recznym

Pikawa im siada. Serce nie jest tylko od kochania. Penis to zwykły mięsień, który staje, kiedy z mózgu zostaje wysłany sygnał, by serducho podpiłowało trochę krwi, byś radośnie mogła unieść go do buzi. I pochwalić się koleżanką że zrobiłaś to jedną ręką. :P

Gość Leszek41
Mój członek był mały a erekcja słaba więc szukałem jakiś rozwiązań. Poradziłem sobie z wsparciem tabletek IQman. Przywiózł mi je znajomy ze Stanów. Działanie tych tabletek mnie aż zaskoczyło, penis jest większy a erekcja silna jak nigdy do tond :) Teraz mogę robić to o wiele częściej, szybciej się regeneruje :)

Gość assawe ffff
Dokarm go. Aminokwasy, witaminy i minerały pomagają. Aminokwasy pomagające wytwarzać hormon wzrostu dają kopa i działają jak wiagra. Złota trójca młodości i witalności: Arginina, Ornityna, Lizyna (odmiany lewoskretne). Polecam witaminy special Two firmy NOW. Aminokwasy Tri-Amino firmy NOW oeaz przed seksem AAKG 1250 Extreme mega caps firmy Olimp. Zawiera dużą dawkę Argininy. Nie pożałujesz, jak facet będzie brał przynajmniej przez 2 tygodnie ten cały zestaw. Aminokwasy trzeba brać przed snem i co najmniej 2 godziny w jedną i drugą od spożycia nabiału i białka. Aminokwasy połączone z mlekiem zamieniają się proteiny, czyli zlepiają i organizm musi je ponownie rozczepiać.

Gość assawe ffff
Tri Amino, co drugą, potem co trzecią, co drugą noc. Nieregularnie, żeby organizm się nie przyzwyczaił. dobrze by było, gdyby facet tuż przed ich wziąciem i snem poćwiczył 15 minut z maksymalnymi ciężarami. Maks wysiłku siłowego przynajmniej przez 15 minut także uwalnia hormon wzrostu. Z wiekiem wytwarzamy go coraz mniej i dlatego tyjemy, mamy mniej elastyczną skórę, mniej siły i potencji. Ci co brali hormon wzrostu z zewnątrz młodnieli o 10 lat i mieli pełno energii życiowej (starsi ludzie po 40ce).

Gość WilkAlfa
Daj mi IQman i zobaczysz jak będzie fajnie, niebieska tabletka się chowa, a dużo zdrowszy i łatwiej dostępny