Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smolki

praca licencjacka pedagogika

Polecane posty

Gość sjhdcufdsvc
Dlaczego teraz wszyscy studiuja pedagogike i nawet sami nie potrafia pracy napisac tylko siedza na babskim, plotkarskim forum. Moja kolezanka to studiowala ponad 10 lat temu, ale ona miala podejscie do dzieci i byla wyjatkowo blyskotliwa dziewczyna, odrazu po magisterce miala prace w zawodzie. A teraz kazda miernota, ktora nie potrafi sie dostac na inne studia idzie na pedagogike. Ten kierunej juz calkiem zszedl na psy.

ja akurat skonczylam, pracuje w zawodzie i mysle ze jestem w tym dobra :) ale niestety tak sie porobilo, ze jak ktos nie wie na co isc to idzie na pedagogike byleby miec studia. przykre, ale prawdziwe. Ja poszlam na te studia bo napradwde tego chcialam i ciesze sie, ze taki kierunek wybralam bo przynajmniej moglam poznac siebie, poszerzyc zainteresowania i niebawem będę rozszerzac swoje kwalifikacje na pokrewnym kierunku, juz bardziej szanowanym ;)

Gość mhrgnjhfmdht
tdu5du,ud

Gość mam wielki problemik
karminowa...podpowiesz co mam robić??? to mój problem.. obecnie jestem bezrobotna. Skończyłam fizjoterapię, ale pracy nie mam bo szukają tylko i wyłącznie facetów :/ Co byście z tych dwóch opcji wybrali? 1)studia: pedagogika specjalna z wczesnoszkolną (możliwość pracy w specjalnej albo w zwykłej, albo w zintegrowanej), które zaczęłabym z styczniu. Zarejestrowanie własnej działalności i robienie zabiegów w domu. Kokosów z tego nie ma. 2)studia pedagogika specjalna (możliwość tylko pracy w specjalnej), które zaczynałabym dopiero od przyszłego roku akademickiego. Praca nie związana z moim zawodem...nie wiem czy później możliwa do pogodzenia ze studiami z racji na 3 dni studiowania. Dodam,że nie ma możliwości podjęcia studiów z punktu pierwszego z pracą z punktu drugiego bo są w dwóch różnych miastach oddalonych od siebie 300 km.

po wczesnoszkolnej tez pracy nie ma a idzie niż. ja tez mam zamiar sie przekwalifikowywac bo z sama wcesnoszkolna bedzie pozniej ciezko. pedagogika specjalna nie jest dla kazdego... naprawdę ciężko psychicznie jest pracowac z dziećmi chorymi.... A nie chcesz dalej rozwijac sie w kierunku fozjoterpaii? moze jakies dodatkowe kursy z masazu relaksacyjnego? Ludzie sa coraz bardziej zestresowani i taki masaż im by sie przydal. Zakupilabys porzadne łózko do masazu, olejki czy co tam trzeba i bys np. jezdzila do klientow lub oni do Ciebie. Kase na łózko mozna sprobowac wziąć z dotacji unijnych.

Gość mam wielki problemik
z fizjoterapii mam mgr, więc dalej się nie rozwijam już. kursy i szkolenia też mam porobione z czego tylko można a i tak pracy nie ma. co do pedagogiki to nie chodzi mi o to czy będę miała pracę czy nie tylko który z tych dwóch wybrać? na co chcesz się przekwalifikować?

tu nie pomoge Ci bo to Ty sama musisz wiedziec, czy jestes w stanie zniesc ten ciężar psychiczny jakby przyszloby Cie pracowac po specjalnej z chorymi dziecmi. Ja wiem, ze nie podołałabym. Co do przekwalifikowania sie to startuje na logopedie.

Gość mam problemos
Karminowa być może wszystko wynika z tego,że nie miałam nigdy do czynienia z trudną młodzieżą. Możesz troszkę przybliżyć co ewentualnie może mnie czekać?

ale pedagogika specjalna to praca przede wszystkiem z dziecmi chorymi. Dziecięce porazenie mozgowe, uposledzenia umyslowe roznego stopnia, zespół downa...

Gość jazzieee
ja skonczylam pedagogike specjalna..i zaluje.............zmarnowane lata studiow..........ciezko znalezc prace w szkole.....a warunki pracy sa straszne.........ja nie mowie o dzieciach naprawde chorych..w szkolach specjalnych pelno jest dzieci z rodzin patologicznych.......tutaj by sie przydalo byc po resocjalizacji.................a praca licencjacka to sie nie przejmowalam.napisalam prace o szkole w ktorej mialam praktyki................pol pracy to byly fotki i zdalam na 4........po co utrudniac..lepiej znalezc latwy temat do napisania

Gość rfvhftgjnugtvkmgthkiymvki
dokładnie po co utrudniać? wybrac najłatwiejszy temat jaki się da

Gość pisanie24
Witam, jestem absolwentem Uniwersytetu Warszawskiego, posiadam doświadczenie w pisaniu tekstów na bardzo dobrym poziomie. Oferuję pomoc w pisaniu wszelkiego rodzaju tekstów naukowych. Każdy z nich traktowany jest przeze mnie indywidualnie, oraz przygotowywany z najwyższą starannością w oparciu o literaturę warszawskich uczelni wyższych. Gwarantuję szybką i sprawną współpracę. Zapraszam do kontaktu na adres zbyszek2021@gmail.com

Gość gość
Witam, chętnie pomogę w napisaniu pracy licencjackiej, magisterskiej, zaliczeniowej czy dyplomowej z pedagogiki. Kontakt ze mną to: motylekplock@o2.pl Pozdrawiam Aga:)