Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka23r

rozwód świadek pytanko

Polecane posty

Gość kobietka23r

witam,mam pytanko-zostałam wezwana na sprawe rozwodową w charakterze swiadka,jestem dalsza rodzina-córką kuzynki rozwodzącego sie J. czy moge sie nie wypowiadac w tym temacie??lubie i jego i ją i wolałabym sie nie wypowiadac! a ona wzieła podała mnie na świadka,bez mojej zgody zreszta. moge napisac pismo ze np w ten dzien bede w innym miescie bo mam np rozmowe w sprawie pracy i sie nie stawic do sadu?? doradzcie prosze.jestem zielona w te klocki

Gość sdsdfdfsdgds
na chuj zakldasz tyle topikow

Gość dfsdfsdfsfdgf
a masz zeznawac przeciwko swojej rodzinie? ona jest z twojej rodziny czy on? jesli on a ona cie wziela na swiadka odmowilabym zeznan.

Gość parus
Po co tak się migać. Idź na sprawę i powiedz co wiesz, tylko prawdę. Albo powiedz, że nic nie wiesz i z głowy. Iść musisz.

Idź i powiedz, że oboje są wspaniałymi ludźmi, że nie słyszałaś, żeby się kłócili i tyle.

przepraszam bardzo ale to jest mój pierwszy temat w tej sprawie! weszlam i napisałam,nie widziałam,ze ktos przedemna tez pytal o rozwód. jestem rodzina z nim a ona wzieła mnie na świadka-to jak moge odmówic zeznan??juz zgłupiałam kurcze.