Posdrawiam Srodkowym Palcem 0 Napisano Listopad 21, 2011 jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Posdrawiam Srodkowym Palcem 0 Napisano Listopad 21, 2011 tylko ja go koffam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TW Wacek 0 Napisano Listopad 21, 2011 żeby jeszcze umiał na Ciebie zarobić..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Posdrawiam Srodkowym Palcem 0 Napisano Listopad 21, 2011 a umie...płacą mi za jego pokazywanie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Podcieram Środkowym Palcem 0 Napisano Listopad 21, 2011 czec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie no serio? Napisano Listopad 21, 2011 a tobie kafe sie jeszcze nie znudzila ? ja tu wchodze raz na kilka miesiecy teraz troche czesciej :P ale ty od lat na kafe :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Posdrawiam Srodkowym Palcem 0 Napisano Listopad 21, 2011 tylko najpierw umyj palec, zanim Ci piętkę przybiję :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Posdrawiam Srodkowym Palcem 0 Napisano Listopad 21, 2011 nie no serio...ja wchodze tak jak Ty...śledzę cię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Podcieram Środkowym Palcem 0 Napisano Listopad 21, 2011 a wytrzeć o firanke wystarczy? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Posdrawiam Srodkowym Palcem 0 Napisano Listopad 21, 2011 nie...bo nie mam takowych...ja bidna jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie no serio? Napisano Listopad 21, 2011 hahaha no to sie sledzimy :D chociaz nie wiem czy ty to ten prawdziwy sr. palec bo ona dosyc wulgarna byla :P a ty spokojnie na mego posta odp. hmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Posdrawiam Srodkowym Palcem 0 Napisano Listopad 21, 2011 bo ja naćpana jestem :( zerknij na czasoumialcz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Posdrawiam Srodkowym Palcem 0 Napisano Listopad 21, 2011 ni ch*ja ...nie jestem podszewką... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Posdrawiam Srodkowym Palcem 0 Napisano Listopad 21, 2011 Jestem projektem modek...żeby "popsuć" opinię pśp...:D będę miła und słodka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Podcieram Środkowym Palcem 0 Napisano Listopad 21, 2011 firanek ni ma to pewnie i wody w kranie i mydla niet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Posdrawiam Srodkowym Palcem 0 Napisano Listopad 21, 2011 wody w kranie niet...ale nałapałam deszczówki...w baniaku stopi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawdziwa pśp ma bana Napisano Listopad 21, 2011 i nie moze sie udzielac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Posdrawiam Srodkowym Palcem 0 Napisano Listopad 21, 2011 malolato...prawdziwej pśp nie ma...już dawno ją mole zeżarły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Posdrawiam Srodkowym Palcem 0 Napisano Listopad 21, 2011 a d*pą wydala :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach