Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studia to był kiepski pomysl

praca licencjacka psychologia - pomożecie i mi?

Polecane posty

nie mam już sily....każą opisać jakieś badanie a do mojego tematu jest wiele badan a nie ma jednego konkretnie długiego..chyba sie załamie

Gość aniaaina
a jaki to temat??

komunikacja niewerbalna - kłamstwo/kłamstwa ...ich wykrywanie albo czy łatwo oszukiwać ..sama nie wiem :( jestem dawno po terminie..nie umiem sie za to zabrać..siedze od 3 dni i nic

Gość aniaaina
no to może skupisz się na kilku mniejszych badaniach to zawsze mozę dac fajny obraz sytuacji, 3 mniejsze badania zamiast jednego dużego do tego jakas dobra analzia tresci w oparciu o literature zawodowa, a promotor nie pomaga

jest miły póki co ale za bardzo nie pomaga,mówi jak coś jesgt zle ale nie mowi jak to zrobić, w dodatku jestem jakas tępa, moja kolezanka juz dawno to napisała a ja nie umiem :( w dodatku ona jest bogata więc pewnie nawet za kase by mi nie pomogła :(

w dodatku mam problemy psychiczne, teraz mam spory nawrót depresji :( nie mogę funkcjonować...może zaświadczenie od lekarza i bede miała dłuższy termin? moge cały dzien patrzec w jeden punkt albo spac...cholera

sama jestes prowo... to nie jest praca magisterska wprawdzie ale musze to ....napisać :/ wcale nie jest lekkie

Gość dokladnie prowo
W Polsce nie ma licencjatu z psychologii, sama skaczylam psychologie. przez takie osoby jak ty ludzie mowia ze na psychologie ida sami psychole. poradz sobie ze soba i swoja psychika, latwy temat a ty zamiast usiasc na dupie i to napisac to biadolisz

Nie dyskutuj lepiej i nie wciskaj kitu A jutro idz do bibiloteki i wypozycz sobie przede wszystkim Ekmana. Moze byc też Walters i Witkowski

Gość krrrkkrr
hm, jeżli to nie jest prowo to dlaczego twierdzisz ze masz problem z pisaniem pracy LICENCJACKIEJ z psychologii? Czegos takiego po prostu nie ma, w PL sa TYLKO 5 letnie jednolite studia, wiec albo sie doucz i następnym razem napisz "mam problem z napisaniem pracy semstralnej/na zaliczenie/pracy magisterskiej" albo i tak sie doucz i naucz sie pisac lepsze prowo bo w ten sposób nikogo nie wkręcisz, no chyba ze ktoś funkcjonuje intelektualnie na takim samym poziomie co Ty. Pozdrawiam

nie musze sie douczac wiem co pisze...ale praca semestralna nie brzmi tak poważnie jak licencjacka.... Enfant - mam witkowskiego w domu, z ekmana próbowalam cos wyszukac ale ten witkowski, fajnie sie czyta ale to raczej jakiś zbiór anegdotek, w stylu opowiesc o tym jak wąż oszukuje napastnika...takie rzeczy chyba nie przejdą

oczywiście , ze przejdą :) mozesz zacząc od tego , ze zdolnośc oszukwiania jest obecna nie tylko u ludzi ale w całym królestwie zwierząt , ma jakiś cel ( zmylenie przeciwnika i ochrona życia), podobnie funkcjonuje to u ludzi. I dalej jedziesz w jaki sposób na poziomie behawiorlanym przejawia sie oszustwo ( tu tez moze Ci sie przydac ksiazka " mowa ciała " Pease)

Gość krrrkkrr
acha, czyli to miało "ładnie" brzmieć? To nic ze w ten sposob wprowadzasz ludzi w błąd, ważne żeby ładnie napisać. Sama w swojej karierze studenckiej napisałam wieeele prac semestralnych i protokolów z badań (tez studiuje pstychologię), ale wole nazywać rzeczy po imieniu bo potem ludzie myślą ze psychologia to wakacje. No nic, poszukaj czegoś w bibliotece w spisie haseł przedmiotowych, popytaj moze kobiety z biblioteki poszperaj w necie, nie jest to moja specjalizacja ale materiału jest sporo. Ide spac bo zaczynam sie czepiac, dobranoc