Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam rozzwiazania

JESTEM TAK ZMECZONA, ZE SPIE NAWET W SKLEPIE I NA LAWCE!!

Polecane posty

Gość szukam rozzwiazania

Witam. nie wiem co sie dzieje, ale od pewnego czasu zasypaim...nawet w sklepie.. ide, przysiade na lawecze i... juz kimam... tak samo w parku..siedze i ... przez to zostalam okradziona w sklepie, bo swiezo zakupione zakupy po prostu ktos sobie wzial... wiem ,ze moze to wydac sie smieszne,ale dla mnie jest to masakra. dzis spalam 17 godzin,. ...mimo to znowu jestem zmeczona! mam 28 lat, stwierdzona niedokrwostosc zlosliwa plus hashimoto. badania w normie.

Gość szukam rozzwiazania
mam nagla sennosc i zasypiam na siedzaco... moze to jest zwiazane z przemeczeniem? nie pracuje duzo ,ale godziny pracy sa zwariowane...

Gość szukam rozzwiazania
dodam ,ze mamy nowa szefowa i np kaze mi przyjsc na 24.00 do 6 rano, na nastepny dzien mam byc w pracy o 12.00 w poludnie na 3 godziny... jutro np mam 3 godziny... czy ktos mial podobnie? czuje sie strasznie zomeczona, mam wyrzuty sumienia bo nic nie zrobilam przez caly dzien ,tylko...spalam...

Gość tez anemia plus
nadczynność i do tego syndrom przewleklego zmęczenia.Ostatnio w tramwaju obudzilam sie jak uderzyłam glową w szybę.Tez tak spie albo chodzę taka mamałyga , kawa za kawą ( wiemze nie pomaga na dlugo) i fajki , inaczej nie moge funkcjonować.

Gość szukam rozzwiazania
mam niedoczynnosc, a nie nadczynnosc hehe

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jest taka choroba,narkopleksja

Gość podobno nadmierna sennosc
to objaw cukrzycy,tarczycy

Gość szukam rozzwiazania
dzieki, poczytam soibie:) moze mazm powiedziec mojej szefowej o normalnych godzinach pracy?

ja taka zmeczona chodzilam zanim dowiedzialam sie,ze mam niedoczynnosc tarczycy. moje wyniki byly tak zle, ze lekarz dziwil sie,ze w ogole potrafie sie podniesc z lozka.wiec sprawdz swoje hormony:)

To trzeba uzupełnić niedobory:P.Polecam zdrową dietę i kilka odzywek:classic_cool:.Zwłaszcza związki miedzi,żelaza oraz najlepiej witamine b12 lub w zastępstwie związki kobaltu w ilości około 10 razy większej:classic_cool:.