Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imaginacione24

Który typ kandydata odpowiada wam na męża na poważnie ?

Polecane posty

Gość nklh kuteajak
pan nr 2.. ale lepiej niech sie milo do mnie zwraca bo ukrócę takiego zaraz :P:P

Gość niespełniona kasztanka
jeden ma kasę, drugi nie...jeden jest fajny, drugi zimny gestapowiec, czyli wniosek nasuwa się sam, będzie fajnie ale biednie, albo luxus za cenę wyrachowania, nie ma trzeciej opcji?;(

Gość wybierz... się do lekarza
zimny, kulturalny, zdradzający sukinsyn z kasą, którego nie kochasz zajebista alternatywa stuknij się w macicę, idiotko

Test na supermężczyznę mądry inteligentny dżentelmen dla którego będę jedyną kobietą na świecie przystojny ciepły troskliwy samodzielny odpowiedzialny nie dający sobie wejść na głowę ambitny ciekawy świata z temperamentem facet z zasadami po studiach albo kończący studia mający plany na przyszłość mający aspiracje mający marzenia Może taki ??:P:D

Gość zainteresował mnie ten typ
dorzuciłabym jeszcze: - poczucie humoru - patrzenie na siebie z dystansem( uchowaj Panie przed narcyzem i panem idealnym) jak najbardziej tak.

Gość imaginacione24
Obaj są po studiach, mają dobre prace, zarabiają. Typ 1 może zapewnić więcej z uwagi na wyższe zarobki w jego firmie, znajomości w niej i rodzinę. Typ2 ma poczucie humoru podobne do mojego.

Gość imaginacione24
Typ1 ukończył lepszą uczelnię, lepiej się ubiera, ładniej wysławia. Typ 2 jest trochę łobuzerski i nieokrzesany

Gość yu33j3o3l4
kobiety powielające te same tamaty na kafe

Gość na facebooku mnie nie ma
dobre takie tematy. pokazują że jak zadać poważne pytanie z przykładami zmuszające do zajęcia stanowiska w realnym życiu to nagle odpowiedzi niewiele. szczerość drogie panie szczerość

Gość imaginacione24
to poważny temat nie powielany.

Gość zainteresował mnie ten typ co
masz przeciwko panom idealnym ?

Gość długie spacery
po parku?

Gość żadnego z tych
dwóch

Gość chyba za szczery temat
i za prawdziwy dla kobiet na kafeterii :D coś wpisów nie widać jak mają być szczere.

mój typ jest mieszanką wybuchową pana nr 1 i nr 2 :D acz jeśli już ktoś przystawiłby mi nóż do gardła wybrałabym 1 :P why? for money

Gość to zależy jak sie leży
to zależy od charakteru kobiety, jedni wolą romantyków inni twardzieli Twardzieli ? Uważasz że typ 1 to twardziel? Czy twardy facet to taki który nie okazuje emocji i zdradza długo kobietę ?

Gość ggggggggggggggggowno
a ja uważam, że autorka to wyrachowana, głupia, bezuczuciowa suka do potęgi.

Gość kolejna albo kolejny
co obraża innych. Znasz ją że tak twierdzisz? Zapytała bez bluzgów co sądzą inni. Gdzie tu suka i wyrachowanie ?

nie lubię tępych kobiet. A ona na taką mi wygląda. Jak można tak pojebany temat założyć? Każdy jest inny. Będzie się sugerować wyborem innych kobiet? A może instrukcja do podcierania dupy? Może inni robią to inaczej? Jedni od przodu, inni od tyłu. To też ciekawy temat :D Poziomem nawet dorównuje :D

Gość czepiasz się
niektóre kobiety dokonują wyboru na podstawie opinii innych. Kafeterianek, przyjaciół, znajomych, rodziny. Takich tematów jest wiele. Jeżeli tak chcą ich sprawa.

niektóre kobiety dokonują wyboru na podstawie opinii innych. Chyba powinienem wam współczuć braku rozumu. Są już dwie. Wolę kobiety mające swoje zdanie. Nie mogłem jednak sobie odmówic tej przyjemności co myślę o tak zagubionej duszyczce jaką jest imaginacione24

Gość pani ja pan on
ja jestem z kandydatem nr 2 juz ponad 7 lat :) Zamiast nowej kolii wole wspolne chwile na spacerze, zamiast nowego, wiekszego mieszkania, wole ogladanie starych filmow... Adonis...-wlasnie mojego faceta opisales :) Czego chciec wiecej? Mam milosc, oddanie, szacunek i palce z ktorymi moge splesc swoje palce :) Hmmm, mam wszystko :)

Gość ttttttttttttttttttttt
prędzej czy później jego palce będą gmerac w nie twojej szparce. Ciesz się póki możesz!

Gość ttttttttttttttttttttt piszesz
tak bo jesteś sfrustrowana i palce twojego tak wędrowały jak cię zdradzał :P

Gość ttttttttttttttttttttt piszesz
i gmerały u innej :D

Gość wszystko proste i klarowne
To wszystko mało ważne na dłuższą metę. Tego wybierz, którego kochasz - reszta się ułoży. To jest najważniejsze.

Gość twardzi okazują wiele
to zależy od charakteru kobiety, jedni wolą romantyków inni twardzieli To że facet okazuje reaguje, ma temperament, uczucia i emocje nie robi z niego romantyka, to że nie reaguje, nie , okazuje uczuć, emocji i zdradza nie świadczy o tym że jest twardzielem. Twardy facet nie zdradza i nie oszukuje kobiety, a już na pewno nie długo. Ma ochotę iść do innej to zabiera manatki, rozchodzi się , żegna i idzie do innej. Nie mówi przepraszam, wiesz tak wyszło, ona nic nie znaczyła, chcę być z tobą, kocham tylko ciebie, nie chciałem cię martwić, pitu pitu pitu. Tak zachowuje się kłamca i ciota bez żadnych zasad własnych. Nie reagowanie, nie okazywanie uczuć, emocji jest też oznaką braku szczerości i fałszu. Twardy facet reaguje żywiołowo ,okazuje emocje , uczucia , swoje stany werbalnie i gestami. Nie świadczy to o jego romantyźmie tylko tym że jest facetem, dobitnie wyraża swoje zdanie, eksponuje to co myśli, jest szczery i jak go coś wpieprzy to o tym dobitnie powie, posiada uczucia do danej kobiety które chce jej okazać to okazuje bez ograniczenia. Świadczy to także o jego człowieczeństwie i zdrowym rozwoju emocjonalnym. Twardego faceta cechuje również , a może szczególnie to że trafiając na ciężkie i trudne sytuacje, okazuje w nich szeroką gamę uczuć, emocji , nastrojów gdyż są one często z nimi powiązane. Jednak pomimo przeciwności, zwątpienia, załamania, bólu w różnej postaci, walczy i idzie dalej. Jeśli upadnie, zwątpi, pokrzyczy, popłacze :] , podniesie się i dalej będzie walczył. Nawet jak nie będzie miał kasy i kogokolwiek do pomocy. To jest twardy facet. Moim zdaniem na podstawie opisu imaginacione24 Typ1 to zdradzający oszust, pusty emocjonalnie i uczuciowo, nie szczery. Goguś z dobrego domu, z koneksjami rodzinnymi. Stąd kasa. Typ2 to fajny facet, może nie ideał, ale stara się, zarabia i radzi sobie sam. Nie ma koneksji rodzinnych stąd mniej kasy. Założę się że gdyby postawić tych dwóch facetów w identycznych trudnych sytuacjach i kazać im sobie samym radzić typ 2 zniósł by dużo więcej i okazał się dużo twardszy niż typ 1. Wykreślcie u każdego z nich ostatni punkt jaki napisała imaginacione24 , potraktujcie go jak nieistniejący i wtedy się wypowiedzcie na temat facetów , a nie ich stanu posiadania. Niektóre opinie od razu się zmienią ;) Imaginacione24 powinna zrobić jak uważa.

Gość bo uczuciowy lubie najbardziej
żaden

Gość kropkowa
Szukałabym dalej...żaden mi nie odpowiada!Przerabiałam nr 2 dwa razy i dziekuje,nr 1 odpada,nawet nie chce próbować...czekałabym na tego wymarzonego,co nie znaczy idealnego ;)