Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tupac amaru

Jestem brzydka.

Polecane posty

Gość tupac amaru

Co mam zrobić ze swoim żałosnym życiem? Zabić się? Żyć dalej. Nie mam na nic sił.

Gość ja ci moge polecic krem
wybejcuj ryj i bedziesz pikna

Gość rfvhftgjnugtvkmgthkiymvki
a co masz brzydkiego? wszystko poza nosem mozna poprawić, nos tylko operacyjnie

Gość tupac amaru
nogi krótsze od tułowia? szpetna twarz? to też można poprawić? można, ale za jaką kase...

nogami sie nie przejmuj, jakies 80% kobiet w Polszy ma niskie zawieszenie. poza tym jesli jestes szczupla (a jesli nie to zawsze mozna schudnac) to wcale nie wyglada zle. jesli chodzi o twarz - cere: mozna wyleczyc jesli masz jakas chorobe typu tradzik, czy cos, przy pomocy odpowiedniej pielegnacji mozna ladnie poprawic stan skory. jesli chodzi o rysy twarzy: te takze zmieniaja sie gdy sie schudnie/przytyje. bardzo duzo daje dobre zrobienie brwi i odpowiednia fryzura, to naprawde duzo daje a jest niedoceniane. reszte korygujemy makijazem.

Gość tupac amaru
nie mam trądziku tylko znieksztaconą twarz. a nogi krótsze az o 14 cm...

to nos buty na obcasie. sluchaj, znam dziewczyne, ktora jest niziutenka, jest karlowata, ma naprawde krotkie i krzywe nogi, a jak sie na nia patrzy to jest atrakcyjna, poniewaz i jest zadbana, i widac ze nie ma kompleksow, ze sama siebie lubi, to jest najwazniejsze. a co sie dzieje z Twoja twarza? w jakim sensie jest znieksztalcona?

A potem sie dziwia ze kafeterianki sa uwazane za pasztety. Co drugi topik "Jestem brzydka" a w topiku 100 dziewczyn odpisuje "ja tez" Czyli 98% kafe to brzydoty :)

taka mala jedna a ktoz jej tu odpisuje "ja tez"?

Poczytaj inne topiki. Wstawia taka jedna paskuda fotke - reszta jej pisze "eee to nic ja wygladam 100 razy gorzej" i tak jedna druga trzecia... Skoro na fotce widnieje paszczur to jak reszta twierdzi ze wyglada gorzej to ja nie chce wiedziec co za przypadki tu siedza

Gość tupac amaru
moja twarz jest jakaś taka małpia. mam lekką progenię (którą wiele lat korygowałam aparatem ortodontycznym, bo same zęby miałam wysunięte również) jestem dla facetów nieatrakcyjna. bo jak mogę równać się z długonogą, smukłą laską o normalnej twarzy? :) czuć się jak gówno?

Gość mistrzyni świata w pasztetowej
jeśli urodę określa się poprzez ilość adoratorów, a niedawno było tu takie tematełe to ze mnie też pasztet totalny. nikt mnie nie zarywa, ludzie się tylko na mnie gapią, bo tak szpetna jestem chyba :P i nawet nie mogę cię pocieszyć, brzydulom zawsze wiatr w oczy, nawet psychologia to udowadnia na każdym kroku, więc nie ma dla nas nadziei poza jakimś krojeniem ryja i wydłużaniem nóg :o

Gość taka jedna nierozgarnięta
jesteś brzydka, bo sama tak o sobie myslisz.... Przestań się użalać nad sobą. Załóż fajne ciuchy, zrób dobry makijaż i to wszystko...

ja nie mam progenii, za to mam twarz w naszej kulturze wcale nie uznawaną za zbyt ładną - płaską, szeroką, jak ludy azjatyckie bo i takie mam korzenie (azja środkowowschodnia). ale nos już mam europejski. wiesz jaka to brzydka mieszanka? :P

NO wlasnie! Z facetami jest podobnie - brzydcy sa ci, ktorzy tak o sobie uwazaja i mowia to innym "boze jaki/a jestem brzydki/a":O

Gość Najlepiej sie pogodzic
z brzydota i nie bedzie problemu !!!!

Gość tupac amaru
a co zmieni myślenie o sobie? przecież jak mnie odbierali, tak dalej będą mnie odbierać :) nóg sobie nie wydłuże, a makijaż nie zmieni mojego szpetnego ryja. moja twarz jest brzydka, po prostu brzydka. tak samo jak i reszta ciała. która z was ma nogi krótsze od tułowia i podoba się facetom? chm?

Gość taka jedna nierozgarnięta
a jak według Ciebie wygląda Donatella Versace ????

" a co zmieni myślenie o sobie? przecież jak mnie odbierali, tak dalej będą mnie odbierać " ehhh...... lepiej pojde spac 🖐️

ja mam nozki jak u kaczuszki :D krotkie, czy zgrabne to ciezko stwierdzic, na pewno zbyt masywne, ale to przez nadwage :( i co musze powiedziec, to ze faceta nie mam, ale jak bylam szczuplejsza, to na pewno nie moglam narzekac na powodzenie, mimo ze nogi krotkie, ze twarz nie ten teges. to co wewnatrz widac na zewnatrz. jesli masz mozliwosc, to poddaj sie operacji, ale nie łudz sie, ze to diametralnie odmieni Twoje zycie, to czesta pulapka. najpierw zaakceptuj siebie, pokochaj siebie.

Gość prasuję koszule czajnikiem
a teraz taka błyskawiczna lekcja optymizmu od paszteta :classic_cool: mam bardzo asymetryczną twarz, jedna brew jest bardziej kształtna, druga bardziej płaska, jedna jest zauważalnie wyżej niż druga, do tego w prawym oku po ojcu lekko opada mi powieka, a w drugim nie. pewnie jak ktoś to sobie teraz wyobrazi to widzi quasimodo :D nienawidzę swojego ryja, żeby zrobić sobie równy makijaż na te różne oczy to stoję przed lustrem i się dopieszczam przez pół godziny, z brwiami nic zrobić nie mogę poza totalnym zgoleniem i narysowaniem ich od nowa, ale jeszcze mnie nie pojebało. do tego jestem gruba i nie umiem schudnąć, mam skrzywienie kręgosłupa i jestem po prostu brzydka, ale muszę z tym żyć, bo sporo tego życia jeszcze przede mną. a po co się męczyć w kompleksach jak mogę to olać i być szczęśliwą z zupełnie innych rzeczy. i chyba tą radością życia przyciągam ludzi, bo na ich brak nie mogę narzekać. im więcej kompleksów, tym więcej z pewności siebie odbierasz sobie samej. ludzie lubią tych, którzy lubią siebie, więc zaakceptuj swoje wady albo po prostu je olej i zacznij żyć tak jakby te twoje krótkie nogi miały cię ponieść gdziekolwiek chcesz i z kimkolwiek chcesz, zobaczysz że zmiana podejścia to niezły krok milowy w kontaktach międzyludzkich 🖐️

Gość tupac amaru
up

Gość gupiababajaga na miotle
bzyknij sobie to ci przejdzie, brak spermy worganizmie ,albo nadmiar jje;:-P

Gość ndasubdiwebd
taka mala jedna sama jestes zalosna istotka i sama wypad 🖐️

Gość tupac amaru
czy w dzień siedzą tu same trolle? :) super, boscy jesteście.

Gość ndasubdiwebd
tu non stop siedza trolle :classic_cool: dostalas w nocy odpowiedz, jakiej jeszcze oczekujesz?