Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klopot

mam problem

Polecane posty

już nie wiem co myśleć i robić,mój obecny partner nadal utrzymuje kontakt tel ze swoją byłą,ciągle się o to kłócimy

Gość trini suzana
rzuc go po co masz sie meczyc :D jak cie kocha to wroci i zerwie kontakt z byłą jak nie to na co ci taki palant :D

już pytałam i powiedział że byli ze sobą długo ale już nie będą,a rozmowa to tylko rozmowa,a poza tym ona teraz wyszła za mąż ale nadal do niego pisze

to też mu mówiłam ale on twierdzi że z nią już nie będzie bo za dużo wycierpiał , a mimo to jak ona napisze lub zadzwoni to z nią rozmawia oczywiście tak żeby mnie nie było obok,kocham go ale bardzo cierpię. Kiedyś mi powiedział że ona tak na niego działa jak nikt inny ale razem nie będą

tylko że mieszkają 300km od siebie i częściej mieszkali osobno niż razem bo ona potrafiła go wyrzucić nawet w mroźną noc.

Gość myszellina
No jakby mój facet powiedział mi o swojej byłej, że działa na niego jak nikt inny... :D 🖐️ Głupia jesteś albo naiwna 🖐️

Gość rtttttttttttttttt
ale w sumie dlaczego sie denerwujesz? zazdrosna jestes ? widocznie zwiazek im nie wyszedl, ale nadal sie przyjaznia. moim zdaniem powinnas to zaakceptowac. jestem z Toba, ona ma meza, nie widze zagrozenia :)