Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

RACHUNEK ZA TV BĘDZIE RAZEM Z PRĄDEM !!!

Polecane posty

Gość yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Już uknuli znowu nowość. Chcą dołączyć rachunek z radio i tv do elektryczności. I co teraz ? Może ciężko w to uwierzyć, ale nie oglądam telewizji od jakiegoś roku bo nie mogę już patrzeć na PO i Tuska i jego propagandę. Radia też raczej nie słucham. Wszystko robię na kompie. Będę musiał to płacić do cholery ?

Gość czerwona jagódka
Nowa ustawa daje ogromne przywileje kontrolerom Będą mogli wejść do domu i sprawdzić czy nie ma radia lub telewizora , także w samochodzie lub telefonie komórkowym. Więc różne ściemy w stylu " już dawno nie oglądam/ nie słucham" można będzie sobie darować.

Gość z.dzisie.k
zabiją nas nie mam już siły

Gość to są jakieś jaja ?
a jak ktoś płaci za kablówkę 64 zł to jeszcze im też ? bez jaj

Gość to są jakieś jaja ?
dziś już zlikwidowali lokaty anty-belkowe, bomba co ?

Gość niszkakikiszka
Tak im jeszcze też. Ani w samochodzie ani w telefonie nie mogą mnie skontrolować... TAk samo w domu- chyba, że z nakazem wchodzą... Ja nie mam obowiązku NIKOGO wpuszczać do domu... Nawet policji.

Gość to są jakieś jaja ?
no z nakazem to musisz wpuścić a nakaz to wiesz, w zeszłym roku założyli milion podsłuchów rzecz jasna zgodnie z prawem więc wiesz, wszystko mogą a kaska się kończy i ścigają ludzi

Gość nie fermentujcie
jak nie wpuścisz to nikt Ci do domu nie wejdzie, więc mogą podejrzewać ze masz odbiornik ale nie sprawdzą:p a poza tym jak moge mieć w domu telewizor do grania na play station i co? nie mogę? bzdury

Gość urząd porządku publicznego
witamy was :)

Gość w każdej komórce
telefonie - jest radio :classic_cool:🖐️ wiec powinni doliczać do abonamentu te 20 zł

Gość rusałka092
Można wyrejestrować a długi telekomunikacyjne przedawniają się po 2 latach. Za 2 ostatnie lata można zapłacić już trudno i wyrejestrować.

Gość jak wejdzie nowa ustawa
To będziesz musiała ich wpuścić. Mnie raczej zastanawia czemu mam płacić abonament za np. telewizor, który kupiłam na raty i już jakiś czas temu spłaciłam. Przecież zapłaciłam za niego. Niedługo trzeba będzie płacić za to, że się nosi bieliznę.

Gość nie fermentujcie
nie prawda! nie masz żadnego obowiązku wpuszczania kogokolwiek do domu! ani policji, ani listonosza ani pana który spisuje licznik! mozesz ale nie musisz. taką ustawę by szybko zaskarżono- nikt nie moze mi mówić kogo wpuszczę a kogo nie. nawet policja musi mieć nakaz

Gość moja TuskoLandia
nakaz to nie problem dla nich

Gość nie fermentujcie
taaa nakaz od jakiegoś urzedasa, nie bądźcie niepoważni

Gość moja TuskoLandia
dzisiaj wszystko jest możliwe tak jak to że moja babcia prawie 70 letnia będzie dalej pracować he he, śmiać się tylko chcą nam Norwegie zrobić ale zapomnieli o dochodach i standardzie życia tam a tu,