Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się zastanawiam...

Czy któraś mama tak miała?

Polecane posty

Czy któraś mama miała tak, że od momentu, gdy świadomie/ przez wpadkę mogła zaciążyć,czuła, że będzie w ciąży? Chodzi mi o przeczucie, intuicję. Już tłumaczę o co mi chodzi. Kochałam się z chłopakiem, bez zabezpieczenia, oboje jesteśmy dorośli i mamy własne źródło dochodu(pisze to po to, żeby nie było tekstów o nieodpowiedzialności, które często się w takich topikach przewijają;p). Nigdy wcześniej nie rozmawialiśmy o dzieciach, itd, a jednak zrobiliśmy "krok" w tym kierunku. I jak, od tamtego czasu jakoś tak wewnętrznie czuję, że zaszłam w ciążę. Nie czuję strachu, tylko właśnie takie dziwne uczucie, że "będzie" z tego dziecko. Test zrobię najwcześniej za tydzień:) Miała tak któraś mama?:)

Tak, ja tak miałam. Ale ja się akurat zabezpieczałam, więc przeczucie było dziwne, ale prawdziwe. Dzidzia będzie w kwietniu

Gość Taka jedna Ola :)
Tak, ja tak miałam kiedy staraliśmy się o dziecko- z pięć razy czułam, że na pewno jestem :) a zaszłam za szóstym- jak już sobie zaczęłam odpuszczać zawiedziona tym, że kilka razy się nie udało :) I co najlepsze, że jak już zaszłam to nie czułam "tego" ;)

Ja miałam przeczucia że jestem w ciąży, kiedy w ciąży nie byłam, nakręcałam się, a kiedy nie miałam ŻADNYCH przeczuć i nawet o ciąży nie myślałam okazało się, że jestem :D

Gość kikolec
ja mialam takie przeczucie, chociaz za kazdym razem jak czekalam na okres to mi sie wydawalo, ze tak czuje ale jak zaszlam w koncu to przeczucie bylo zupelnie inne i w koncu prawdziwe

ja miałam przeczucie i miałam je wtedy gdy się udało,ale był to właśnie "strach" nie wiem jak to nazwać,ale byłam na becie i bałam się iść po wynik hehe a jesli sie okarze ze nie ejstes w ciazy to znaczy ze intuicja cie zawodzi i juz sie tym nie kieruj bo schiza dostaniesz ;)

saleminka8 do tej pory właśnie intuicja mnie nie zawiodła, wszystkie moje inne przeczucia sprawdzały się co do jednego, stąd tez moje dzisiejsze pytanie :) Zar%C