Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojojoj jak mi

Idę dzisiaj na noc do pracy... Ale

Polecane posty

Gość ojojojoj jak mi

takk mi się nie chce że to szok normalnie;/ Ktoś z was też ma dzisiaj nockę?

Gość ojojojoj jak mi
Ta jasne.. Wibratora nie używam mam od tego faceta:P Nie chce mi sie zapierdzielac do 6 rano. Jestem później nie żywa:/

Gość ojojojoj jak mi
No przykro mi bardzo że cię rozczaruję, ale nie nie pracuje w burdelu! W Rossmannie pracuje..

Gość ojojojoj jak mi
Skoro jest dostawa towaru, to trzeba ja jakos rozłozyc na półki prawda? A robi się to na nockach

Gość julianka81
ja tez dzis ide na nocke od 19-7. na sama mysl juz mi sie chce spac:)) koszmar, czasem jest spoko i szybko leci , ale dzis niestety tak nie bedzie ... ale niema co narzekac najwazniejsze ze jest praca i w sumie nie taka zła:))

Gość ojojojoj jak mi
ja od 20 do 6 ale pewnie sie nie wyrobimy z dostawą (zalezy ile bedzie) i trzeba bedzie zostac z godzine albo dwie. Ja ogolnie na pracę nie narzekam, bo dobrze płacą tylko te nocki sa straszne.

Gość dziaddek
ile placa jezeli mozna zapytac

Gość ojojojoj jak mi
Pracuję na pół etatu z możliwością drobienia do całego, ale nie zawsze taka możliwość jest. Mam 11,40zł na godzinę.

A ja zdecydowanie bardziej lubie nocki niz 1 zmiany ... po nockach 4-5h snu i jestem jak ryba a 1 zmiany mnie wykanczaja ... Same dupolizy podpier.... szkoda poprostu gadac ... pracuje w kopalni

Gość ojojojoj jak mi
Ja chodzę na rózne godziny do pracy. Czasem na 15 czasem na 16. Ale najbardziej lubie mieć na rano (jeśli nie pracuję cały dzień) bo wtedy resztę dnia mam dla siebie.

Gość EmmaRabba
Napisz ile zarabiasz na te pół etatu z nockami włącznie i czy te 11,40 to jest brutto czy netto za godzinę bo mam znajomą pracującą w rossmanie we Wrocławiu na 1/2 etatu która twierdzi że zarabia tam 2300 na rękę na pół etatu a do tego na święta dostaje bony czy kasę na 800 złotych jak jest naprawdę ile ty zarabiasz tam na pół etatu?

Gość ojojojoj jak mi
No to są różne kwoty, czasem 1200 zł, czasem mniej. Wyrabiajac cały etat dostalam 1600 zł z groszami wypłaty, więc nie wiem skąd jej się wzięło az 2300 i to na pół etatu. Za nocki jest jakiś dodatek ale bardzo niewielki i nie ma to jakiegos znacznego wplywu na wysokość wypłaty. 11,40 jest oczywiście brutto. Co do świąt w moim sklepie w tamtym roku dostałyśmy po 500 zł. Dodatkowo w grudniu jesli jest dość duży obrót ostaje się również premię.

Gość ojojojoj jak mi
W pazdzieniku mialam malo godzin i zarobilam tylko 820 zl. Więc to wszystko zależy o tego ile ma sie godzin w danym miesiacu.

Gość kuleczka :)
kurde...dobra kasa w tym rossmanie..

Gość ojojojoj jak mi
No kasa jest dobra jesli się ma dużo godzin :) Ale praca ok, warunki też no i ekipa super.