Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolie fille

Jak umyc dywan gdy w domu jest male dziecko

Polecane posty

Gość jolie fille

Czesc. Tak jak w temacie.Chcem umyc dywan ale niewiem w jaki sposob mam to zrobic. Niemam go gdzie wywiesic bo mam male mieszkanie a w domu mam roczne dziecko. Chcialam umyc go proszkiem specjalnym do dywanow.. tak jakgby na sucho a pozniej odkurzyc tak jak mowia w reklamie ale mama mowi zeby tego nie robic. Ona probowala i smrod byl niesamowity bardzi dlugo. Prosze o odpowiesz.

nie prawda, ja pralam tym proszkiem dywan i naprawde jak nowy, super dziala, a np w kuchni nie mozesz na kocyku albo w kojcu rozlozyc malemu zabawek zeby tam przez chwile siedzialo sobie, przeciez to ci zajmie gora 40 minut

Gość po pierwsze nie umyć
a wyprać, a po drugie jeżeli chcesz to zrobić tym proszkiem na sucho, to nawet nie wyprać tylko wyczyścić:p jak się ma dobry odkurzacz to nie śmierdzi

Gość a co ja mam powiedzieć
przy dwóch kotach???

Gość ej no do babci
i na spacerek wysłać dzidzie

Gość hghgh
zawieźć dywan do czyszczenia i z głowy, to nie kosztuje dużo a dywan masz jak nowy i bez kłopotu

ja dzwonie do firmy sprzątającej. przychodzą (na 4 pietro) zabierają dywan. przywożą po 5 dniach wyprany i wysuszony :D wnosza spowrotem do mieszkania po kłopocie