Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia66

spacerówka parasolka dla dużego dziecka

Polecane posty

Gość sylwia66

Planuję kupić spacerówke parasolke dla synka. Ma półtora roku ale jest bardzo duży jak na swój wiek. Jest bardzo wysoki, nosi ubranka na 98 a waży 12 kg. Urodził się mając 64 cm, wszystkie naszykowane ciuszki dla niego były za krótkie :) Chciałabym kupić coś co łatwo się składa, głównie na wyjazdy, głównie siedziałby w bagażniku, jednak zależy mi na szerokim siedzisku. Na codzień używamy mutsy i przyznam że w ciepłym kombinezonie muszę go tam trochę wciskać i nie jest zbyt zadowolony. Wstępnie rozglądałam się za x-landerem x-go. Czy ma takie szerokie siedzisko na jakie wygląda? i czy oparcie jest dosyć długie? A może są jakieś inne modele o szerokim siedzisku? Cena tak do 600 zł. Proszę o rady.

Gość KtosTakiiiiiiiiii
gratulauje pomyslu skoro kupujesz na zime spacerowke puknij sie w glowe

Gość marudzi strasznie
a co ma kupić ??? głęboki?? dla półtoraroczniaka???? żeby od czasu do czasu używać i wozić w bagażniku?????

Gość sylwia66
ma być używana tylko na zakupach, na spacery po śniegu mam inny wózek

Gość marudzi strasznie
ja ci proponuję espiro , ja mam taki dla mojej 2 i pół rocznej córci - używamy już tylko na wyjazdy dłuższe do "platania po sklepach" ona po prostu idze w nim spać :P. Składa sie szybko, jest mały , rozkłada sie całkiem na płasko do spania. moja ma już ok 15 kg , pupsko się zmieści nawet w kombinezonie , no i buda jest taka ze wiatr w pyszczek nie wieje - polecam bardzo. Tu masz link do podobnego : http://allegro.pl/baby-design-espiro-active-2011-wysylka-0zl-w-wa-i1940603767.html

KtosTakiiiiiiiiii i co z tego,ja kupilam parasolke na zimę i co ? wozek jak kazdy inny,a skoro ty nei umeisz jezdzic takim wozkiem po sneigo to ty sie puknij w łeb :D skoro jest wysoki to moze x-lander spacerówka są jakos po 400zł i maja wysokie oparcie,ale to na ile nosi ubranka o niczym nie swiadczy,moj ma 2 lata ma 93cm i 16kg i nosi na 98/104 i nie dlatego ze jest wysoki bo nei jest