Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Od niedawna bezrobotna.. .

Bezrobotni nieuczacy sie - jak wyglada Wasz dzien?

Polecane posty

musze sie jakos zorganizowac i odnalezc, poradzcie mi:O

studia skonczylam, nie trza mi "isc do szkoly" a moze ktos na powaznie....? oprocz siedzenia na kafe :classic_cool:

przebywanie więcej niż rok na bezrobociu powinno być karane robotami przymusowymi publicznie użytecznymi. a od tych bezrobotnych , którzy pobierają świadczenia oraz ubezpieczenie wyłudzają od państwa powinno się żądać zwrotu kasy za w/w mam nadzieję , że Rząd tak postąpi . nie będzie się uginał przed populizmem leni i pasozytów

Gość miaseu
Następna durna pipa po studiach, która nie potrafi zrobić kroku bez kopniaka w duupsko: LUDZIE Z KAFE MAJĄ JEJ ZORGANIZOWAĆ DZIEŃ, bo sama nie potrafi! Zastanawiam się, skąd się biorą takie panienki bez mózgu, bez zainteresowń, bez własnej inicjatywy? Ale od ewentualnego pracodawcy zażąda od razu kierowniczej pensji, BO PO STUDIACH! I żeby coś w pracy zrobiła, też trzeba będzei kopać ją w tyłek...

nie chce by nikt mi organizowal dnia, pytam co wy robicie na bezrobociu oprocz szukania pracy i nie jestem nastepna panienka po studiach co ma tylko wyczekiwania, nie skonczylam socjologii i nie mam 24 lat

Gość piaszai
Ja tez nie pracuję i nie uczę się już. W piątek zarejestrowałam się w urzędzie pracy, bo wcześniej liczyłam, że to tylko chwilowe, że zaraz znajdę, ale cóż 3 miesiąc bez pracy więc musiałam. Przygnębiło mnie to jeszcze bardziej, bo, że jakaś oferta mi się tam trafi to chyba jest niemożliwe. Na co dzień staram się nie zamartwiać, poświęcam ten czas dla domu. Uczę się gotować, bo od niedawna jestem na swoim i dopiero się uczę prowadzenia domu. Powoli wdrażam się w sprawy naszego wesela, które ma odbyć się 2012 roku. I tak czas płynie, ale i tak mam za dużo czasu dla siebie... Jest 12, a ja już wszystko w domu zrobiłam. Ugotowałam, posprzątałam, a teraz włączyłam laptopa. I byle do wieczora aż narzeczony wróci z pracy. Mam nadzieję, że po Nowym Roku łatwiej będzie z pracą.

Gość onajedna
O widzisz autorko a ja własnie skończyłam socjologię i od razu po studiach mam dobrą pracę a ty jak rozumiem po ''lepszych'' studiach nie. Bierne szukanie to za mało. Trzeba się czymś wykazać, jakimiś umiejętnościami a nie samymi studiami i tylko noszeniem CV. Powodzenia

a bylam dzis na jazadach. teraz siedze mysle co na obiad ugotowac potem pomyje gqarnki posprzatam lazienke i pokoj to tyle

Gość miaseu
"nie chce by nikt mi organizowal dnia" - i to niby pisze dorosła kobieta po studiach??? A w jakim to języku??? Sama pisałaś: "musze sie jakos zorganizowac i odnalezc, poradzcie mi" czyli chcesz żeby ktoś za ciebie pomyślał. Brawo.

Gość lonard
Czujesz, że nie masz nikogo bliskiego by podzielić się swoimi problemami. Chcesz odmienić swoje życie, poczuć się lepiej, wygadać się lub szukasz pomocy przy rozwiązywaniu trudnej dla Ciebie sprawy. Zacznij działać, ale nie samotnie! Wejdź na http://psychospace.pl/start/ i zobacz w jaki prosty sposób można poprawić sobie samopoczucie i na nowo zacząć cieszyć się życiem.