Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy mamy

Prosze o pomoc mamy

Polecane posty

Gość pomocy mamy

Witajcie pisze tu juz 2 posta ale tamten bez echa moze teraz ktos pomoze jestem mama 2 letniej coreczki nie planowalam 2 dziecka poniewaz tylko maz pracuje ja jestem osoba niepelnosprawna i mimo zabezpieczenia jestem w ciazy 18tc ma byc syn i teraz mam problem bo maz pracuje sezonowo tak jest na wsi i bardzo sie boje jak damy rade czy jakas mama mogla by mi pomuc?? potrzebowala bym rzeczy na ta oto 2 latke i puzniej dla syneczka oczywiscie wózek mam po corce ale innych rzeczy juz nie wiem ze takich tematow jest mnustwo ze ktos o cos prosi ale ja naprawde licze na to ze jesli los zeslal mi 2 ciaze to i jakos mi pomoze i znajdzie sie dobra mama co juz nie potrzebuje ubranek

Gość bbbbhoklmp;]
Niestety nie mogę pomóc... ale może dodam otuchy: Z dwójką dzieci wcale nie jest trudniej niż z jednym. Mam nadzieję, że Twoja niepełnosprawność daje Ci możliwość opieki nad dzieciakami - bo to najważniejsze!

Gość Oliśka.!!
W jaki sposób jesteś niepełnosprawna? Dostajesz z tego tytułu jakieś pieniądze?

Gość ++++____++++(O/o)
wejdź na forum kwietniówek/majówek (gazeta.pl, albo inne forum) - może dziewczyny Cię wesprą

Gość pomocy mamy
na takich forach same dziewczyny beda musialy sobie poradzic z wyprawka itp wiec napewno nikt nic nie pomoze dostaje jakos 150 zl z MOPS-U taki zasilek pielegnacyjny ale to wszystko razem z wyplata męza to ledwo nam starcza a jednak ciagle jakies wydatki wyskakuja dlatego tez nie planowalismy 2 dziecka bo wiedzielismy ze jest ciezko finansowo ale los chcial inaczej i teraz bardzo sie ciesze ze rosnie we mnie maluszek ale boje sie jak to bedzie jak damy rade

to wejdź na pomocne e mamy ,przedstawisz dziewczyną zaświadczenia to może pomogą.

Gość Dziewczyna Ja
ale robisz duzo bledow ortograficznych..

Gość lilithhhhha
wlasnie na takich forach dziewczyny chetniej pomoga, bo wiedza co czujesz i w jakiej jestes sytuacji. A graty z chaty to tez nie jest zly pomysl. Oddaja tam MNOSTWO ciuszkow dla dzieci

Gość kaskadaaa
nikt ci tutaj nie pomoże po tej aferze z wyłudzaczką pieniędzy!!

Gość pomocy mamy
ja nie mam stałego internetu jestem tylko chwile wiec pisze szybko i nie zastanawiam sie nad ortami wiec wybaczcie błędy a nawet nie mam czasu przegladac ta strone graty z chaty a co to za strona te e mamy ?? nie slyszalam o tym

no ja niestety nie pomogę, bo też będę miała dzidziusia i też muszę sobie jakoś radzić. A po córce wszystkie ciuszki zdąrzyłam wydać, bo też kolejnego dziecka nie planowałam

Gość pomocy mamy
po jakiej aferze ?? ja na forum jestem malo kiedys pisalam jak bylam w ciazy z corcia ale teraz jak nie mam internetu to juz praktycznie nie wchodze

Gość kozabrzoza
zdąrzyłam - matko boska :(

Gość kozabrzoza
przepraszam autorko że zapytam, ale jak się zabezpieczaliście ze zaszłaś?

Gość kozabrzoza
i jeszcze jedno- na czym polega Twoja niepełnosprawność?

Gość kasia.....
witam. Chętnie pomogę. Mam ubranka po synu,wprawdzie teraz jestem w 22tc i tez znowu spodziewam sie synka,ale moge oddac niewielką ilość ubranek. Tylko podaj e-maila to sie dogadamy.

Gość pomocy mamy
tabletkami anty zaszlam w przerwie miedzynimi ale to w 1 cyklu a bralam je 2 lata i teraz na poczatku przez to zarodek sie nie rozwijal ale juz jest ok przynajmniej tak mowi moja ginka

Gość pomocy mamy
kozabrzoza nie słysze jak chcesz wiedziec wiecej jestem pod opieka instytutu patologii słuchu w Warszawie ale nic nie poradza tylko co 6 m trzeba jechac na wizyte a to koszta ;/ viktobud@o2.pl oto e-mail

Gość kaskadaaa
pomocy mamy Też jakaś mama potrzebowała pieniędzy i rzeczy bo nie miała nawet na chleb to ludzi się zlitowali i powysyłali jej kasę a ona dupami się śmiała bo spała na kasie.

Gość pomocy mamy
ja kasy nie chce ani markowych rzeczy poprostu zwykle male ubranka czy cos co juz nie potrzebne innym

Gość pomocy mamy
naprawde bede wdzieczna za najmniejsza drobnostke

Gość juzbedemama
pomogla bym ale sama bede mamusia

Gość gdzie mieszkasz?
Moze gdzies blisko to bym ci cos mogla odpalic. Mam sporo tego.

Autorko jak sie z toba skontaktowac? Ja mam coreczke ale duzo ubranek dostawalam i niektore mam chlopiece i takich uniwersalnych troche.

Gość tak,tak idz na pomocne mamy
na gazecie. Szczegolnie jak jestes jakas naciagaczka :D Tam moderatorka zadba aby ci wlos z glowy nie spadl :D kiedy bedziesz na lewo wyludzac.

Gość sprobuj moze
caritas, przy kosciele zawsze jakies zbiorki maja, ciuszki mozna w ciucholandzie za grosze kupic.

Gość juzbedemama
widze ze czytacie posty autorki ze zrozumieniem ;/ podawala wyzej maila viktobud@o2.pl pisala tez ze jest ze wsi wiec watpie czy maja cos takiego jak caritas i zbieraja przy Kosciele rzeczy tam wszyscy sie znaja a jak jest jej ciezko sezonowo to watpie ze chce sie ujawniac przed sasiadami zeby robic z siebie posmiewisko :/ takie uroki mieszkania na wsi i widac jej narazie nie ma na forum bo jak pisala nie ma juz internetu moze wchodzi tylko przez tel albo u znajomych ... nie oceniajcie ludzi od razu fakt czesto tu byly naciagaczki ale autorka pisze ze chce najdrobniejsze zwykle potrzebne rzeczy nic markowego ani drogiego i nie dziwie sie bo pewnie jej glupio prosic o pomoc a co dopiero chciec markowe drogie rzeczy sama bym pomogla ale dopiero jestem w ciazy z 1 dzieckiem fakt dostane od rodziny wszystko ale jednak teraz nic nie mam