Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natally91

Czy jestem w ciąży ?

Polecane posty

DZIEWCZYNY MAM PYTANIE. Czy mozna być w ciąży jak ma sie okres ? Wspołżyłam z facetem jakieś 3-5 dni przed okresem Oczywiście doszedł we mnie, miała wtedy dni niepłodne. Normalnie dostałam okres, jak zaawsze praktycznie w podobnym terminie co miesiąc wcześniej. Gdy juz mi sie ten okres zakończył (tydzień temu ), to zaczełam mieć nudności, boli mnie jajnik, i dzis w nocy miałam zgage. Czy to możliwe, że jednak doszło do zapłodnienia? Dzis bede robić test :):):) Ale chciałabym, przeczytac co Wy o tym myślicie.

Gość hahahhaa
a co my wrózki? a gdzie napisalas jak dlugie masz cykl? skoro to dni nie plodne to nie ma szans:O ale ciemna idiotka z ciebie:O

Gość Matko święta
Taaa... ja mysle że jesteś w ciąży, tymbardziej jeśli kochałaś się w dni nie płodne przed samym okresem... no i te nudnosci i zgaga - na bank jesteś w ciąży...

Gość hahahhaa
Normalnie dostałam okres, jak zaawsze hahaahhaahhahhaahhahaahhaha

a co my wrózki? a gdzie napisalas jak dlugie masz cykl? skoro to dni nie plodne to nie ma szans ale ciemna idiotka z ciebie Wypraszma sobie takie coś. Czytałam ze w dni niepłodne roznież mozna zajśc w ciążę.

Gość Matko święta
Najpierw skończ szkołę a potem właź do łóżka.

A doczytałaś jak dochodzi do zapłodnienia i zagnieżdżenia się zarodka? Ciekawe jak miałby przetrwać w macicy w czasie miesiączki;./

w dni nieplodne mozna zajsc... zalezy czy stosunek przed czy po owulacji i plemniki ktore moga przetrwac nawet do 5(7?) dni dlugosc cyklu jest wazna

Gość fhvghbjh
Zgaga w ciąży pojawia się gdy dziecko uciska narządy wew.Czyli -gdy już jest spore!Po tym stosunku 5 dni przed okresem ciąży raczej nie będzie,ale co tam wcześniej wyczyniałaś to nie wiem;).Jak widzę -nie zabezpieczasz się jakoś szczególnie....