Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znerwicowana991

Sposoby na nerwice

Polecane posty

Gość Znerwicowana991

Znacie jakieś sposoby na silną nerwicę? Zaczeło się to rok temu, na początku myślałam że to tarczyca, robiłam sporo badań ale ciągle wszystkie badania wychodził dobrze. Mam problemy z myśleniem, koncentracją, ciągle mam pustkę w głowie, wybucham z byle powodów(nie czuję się załamana, po prostu znerwicowana). Piję zieloną cherbatkę ale to nie bardzo pomaga. Znacie może jakiś dobry sposób na nerwicę? Przepraszam że tak chaotycznie ale to również piszę już "pod cisnieniem"

Gość lonard
Czujesz, że nie masz nikogo bliskiego by podzielić się swoimi problemami. Chcesz odmienić swoje życie, poczuć się lepiej, wygadać się lub szukasz pomocy przy rozwiązywaniu trudnej dla Ciebie sprawy. Zacznij działać, ale nie samotnie! Wejdź na http://psychospace.pl/start/ i zobacz w jaki prosty sposób można poprawić sobie samopoczucie i na nowo zacząć cieszyć się życiem.

Gość Znerwicowana991
Pappa dotter problem w tym że nie wiem co jest powodem nerwów ;/ Już psychicznie nie mogę. Kiedyś myślałam neisamowicie kreatywnie, miałam wewnętrzny spokój a teraz? Oszukuję się ze w końcu jakiś lekarz znajdzie przyczynę mojej nerwicy, a dzisiaj jak powiedzieli ze to na 100% nic zwiazanego z tarczycą, to już mam całkowitą załamkę. Ja już nie wiem co robić. Mam nawet problemy ze stolcem, ciagle są tam jakieś białe kulki, zresztą ostatnio nawet coś takiego zacząłem odpluwać. Może to jednak jakiś problem z wątrobą.... Sama nie wiem co mam robić ;/ Już na siłę wymyślam i szukam chorób. Do pierwszych 4-6 meisięcy miałam jeszcze nadzieję,ale teraz już ją prawie całą straciłam ;/ "sport" "spacery" nie pomagają ;/ a zrelaksować to się niestety nie umiem. Ciągle mam takie wewnętrzne napięcie ;/

Gość Znerwicowana991
Przepraszam miało być przyczynę mojej "choroby"

A kawki to dużo pijesz ? Tabletki ziołowe sobie kup , ile masz lat ?

Gość Znerwicowana991
20 lat, kawy nie piję w ogóle. Tak samo z paleniem, a i ejstem absynentem, całkowicie stronię od alkoholu.

Gość przelot_em
Poszukaj w sobie tego co zakłóciło Twój wewnetrzny spokój. Może doszły do głosu jakieś niezałatwione problemy z przeszłosci? Może zrobiłaś komuś krzywdę i organizm tak zareagował na wewnętrzne rozdarcie? To nie wzięło się znikąd, poznaj przyczynę a łatwiej znajdziesz lekarstwo.

Gość nerwuska99
tez mam nerwice i niestety ale raczej sama bez leków nie dasz rady. Naerwica ma to do siebie ze sie pogłebia. Ja też mam straszne problemy z pamięcia, koncentracja, stresuję się wszytskim, jestem roztrzęsiona. Od jakiegoś czasu się leczę na nerwicę. Do tego kupiłam sobie magnez+tran+omega-3, bo te suplemanty troche lagodzą nerwy i korzystnie wpływaja na mózg.

Gość nerwuska99
Też mam to ciągle napięcie. Nawet twarz mam napiętą. Niestety ale masz objawy nerwicowe. Oprócz tego co tu zostało wymienione warto też siegać po książki o tej tematyce. Tam dowiesz się jak kontrolować swoje emocje i zapanować nad nimi.

Gość Znerwicowana991
"magnez+tran+omega-3" to jest wszystko razem, czy kupiłaś to osobno? Z tego co pamiętam to jeszcze 2 lata temu często jadłam tran w tabletkach i czułam się wspaniale. Może warto tego spróbować.

Gość rafałwas

Osobiście polecam wypróbować kuracje olejem CBD. Mi pomógł poradzić sobie z nerwami. Już tak nie wybucham z byle powodu, uporałem się z nerwami i dużo lepiej śpie. Poszperaj sobie w necie na ten temat, ten olejek ma na prawde świetne właściwości. Warto spróbować może pomoże, na pewno nie zaszkodzi  Ja używałem Olejku z Medihemp, można go dostać np tu https://konopieizdrowie.pl/.