Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psikus matki natury

czy mozna pokochac dziewczyne z takim defektem?

Polecane posty

Gość psikus matki natury

faceci, co mysliscie o kobietach ze zbyt duzym owlosieniem? ja mam taki problem i generalnie pilnuje, zeby wszystko wygladalo estetycznie, nogi gole, depiluje, brzuch rozjasniac i wyrywam z niego pojedyncze wloski, rece depiluje, pachy oczywiscie tez gole:), bobra tez sie pozbywam, ale jest jeszcze jeden problem-wloski na piersiach. nie sa to bujne krzaczory przypominajace lonowce, a po prostu gestszy i niestety nieco dluzszy ciemny meszek no i rzuca sie w oczy z bliska. mam wokol sutkowi pomiedzy. i nie jest to 5 wlosow na krzyz, ktore moge wyrwac, to po prostu regularnie owlosione miejsce, ktorego penseta nie zwlaczysz. z restza boje sie wyrywac, zeby mi tam nie porosly gaszcza. kiedys rozsjanilama, ostatanio mysle nad depilacja laserowa, ale jeszcze badam teren. czy dla Was, to fakt nie do przejscia? czy taka kobieta moze pociagac?

Poznaje się dwoje ludzi, sondują się, spędzają ze sobą coraz więcej czasu, namiętność wzrasta dążąc do nieuchronnej pierwszej kulminacji. I gdy w stroju Ewy kobieta staje przed swoim mężczyzną w gotowości do cielesnego aktu pieczętowania uczucia ukazuje słyszy z jego ust słowa "no sorry ale nie podobasz mi się fizycznie, cześć czołem". I tylko siwy dym po nim... Czy to nie brzmi idiotycznie? Czy to brzmi choć trochę realnie jeśli chodzi o prawdziwe uczucia?

Gość psikus matki natury
pierwszy raz kiedy widzisz partnera nago nie musi byc moment seksu, tylko wczesniej, kiedy jest calowanie, sa przytulanki i wszystko zachodzi troche dlej, ale nie dochodzi do seksu. powiedzmy okolo 2 miesiace po poznaniu, kiedy niby juz sie troche poznaliscie, ale wciaz ocenianicie, facet widzi u laski wlosy na cyckach i roznie moze byc:O

facet widzi u laski wlosy na cyckach i roznie moze byc' nie przesadzasz trochę? facet w takich momentach nie musi wcale tego zauważyć a nawet jesli zauważy to możesz mu po prostu wytłumaczyć skąd to masz ;) nie panikuj

Gość jak zobaczy jednego przypadkow
ego włosa co przegapiłaś i ucieknie to go olej i się nie przejmuj bo tępy jest :D🖐️

Gość psikus matki natury
staram sie, ale jakos nie moge uwierzyc, ze wciaz mog byc dla kogos pociagajaca. nie zaloze juz fajnego dekoltu, bo te wlosy wodac:O chce je wypalic rozjasniaczem]:->, ale obawiam sie o reakcje skory.

Gość psikus matki natury
ale ja tych wlosow mechanicznie nie usuwam, co najwyzej rozjasnialam, teraz przestalalam i mysle co robic. na poczatek zrobie sobie serie badan hormonalnych, pozniej nie wiem:O

Ja jestem brunetką i wiem co to ciemne bujne owłosienie, ale taki widoczny meszek na piersiach to skłaniałby raczej do kontroli czy nie masz do czynienia z chorobą. Jesli mnie pamięc nie zawodzi to hirsutyzm się to nazywa. Polecam pogadanie z lekarzem, kontrolę poziomu hormonów. Szkoda zycia na ciągłe golenie i nne jazdy ;) Powodzenia !

Gość psikus matki natury
czytalam o hirsutyzmie, nawet jesli to mam, to fakt, iz mi to zdiagnozuja nie oznacza, ze wlosy z miejsc w ktorych ich bc nie powinno wypadna:) ureguluja poziom hormonow, a kwestia kosmetyczna czy estetyczna zostaje. rozbilam kiedys poziom hormonow, ale musze raz jeszcze to sprawdzic.

Gość niekiedy to genetyczna
sprawa i nie ma to nic wspolnego z hormonami. a meszek na piersiach ma wiele zdrowych kobiet, to taki spadek po przeodkach:P

Gość psikus matki natury
to kwestia indywidualna, u niektorych to hormony, u niektorych geny, ale normalne to to nie jest. nieksiedy faceci sa gladsi ode mnie:P zle zaczelam temat, bo duzo osob tu sie wyraza pozytywnie, checie byc mili, zly wydzwiek ma moj watek. chcialam takich realnych opini. dobra, spadam, dzieki za rozmowe;)

Gość TO JA CIEBIE ZASMUCE
bo mnie facet wysmiewal za wlosy tu i ówdzie, gdy juz zamieszkalismy razem to nie wszystko da sie ukryc. wWkoncu go zostawilam, bo mnie to meczylo:(

Gość TO JA CIEBIE ZASMUCE
kiedys mi zaproponował zeby nie golila łona a potem wysłała foty do gazet typu focus i zarobiła kase na tym, ze jestem cytuję :" takim dziwolągiem " a jak miałam kropki po depilacji na udach, to mnie nie chciał dotykac bo sie brzydził:O

to i dobrze :) Skoro trafił ci sie burak wiec i tak długo bys z nim nie wytrzymała

Gość iguana iguana
"zle zaczelam temat, bo duzo osob tu sie wyraza pozytywnie, checie byc mili, zly wydzwiek ma moj watek." Na forum każdy ci napisze, że to nie problem. podobnie jak wszystkim niskim, brzydkim i niepełnosprawnym facetom laski na kafe piszą, że na pewno sobie kogoś znajdą bo "miłość jest najważniejsza". Ale same oczywiście zakochują się w wysokich, przystojnych i ustawionych. Podobnie tutaj. Jak facet ma do wyboru gładką i owłosioną, to pomijając dewiantów, wybierze tę pierwszą.

Gość z tym psikusem to Ty
powinnaś iść do endokrynologa i pobadać hormony, bo masz najprawdopodobniej za dużo testosteronu i lekarz to Tobi ureguluje oraz wyśle Ciebie na laserowe usuwanie włosów. Wtedy dopiero będzie po kłopocie. I nie będzie to problemem dla mężczyzny, który Cię naprawdę pokocha. Gdybyś nie miała nogi, to rozumiem takie rozterki, bo proteza jest jednak widoczna i nigdy nie chodzi się tak samo, ale tu możesz jeszcze powalczyć - hormony i zabiegi usuwania laserowe.

Gość psikus matki natury
no, zajme sie tym i zobaczymy co powiedza lekarze. wyczytalalam tez, ze wlosy po depilacji laserowej wracaja po porodzie, bo gospodarka jest zahwiana, a ze planuje byc kiedys w ciazy, to nie wiem co z tym fantem zrobic, bo mozliwe, ze jelsi nie zrobie zabiegu teraz, to nigdy w tej ciazy nie bede miala okazji byc:D:O zasmuce cie teraz-->otoz to, boje sie, ze trafie na takiego estetyka. ale jak patrze na znane mi pary, to faceci naprawde nie zwracaja na takie detale u nich uwagi, kochaja je mocno, ale boje sie, ze ja trafie na podobnego. pewnie przyciagne to czego sie boje.

Gość hhhhhhh
mój obecny nie wytrzymał z dziewczyną, bo miała owłosiony tyłek i nie chciała się leczyć zdziwiło mnie to dość mocno, ale z drugiej strony rozumiem - włosy naprawdę są mało pociągające... ja bym na Twoim miejscu zainwestowała w laser, tylko nie w IPL, bo to nic nie daje, tylko light sheer