Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede całkiem szczera

Pewnie i tak nie odpowiecie.

Polecane posty

Trudno że będę szczera we wszystkim i choć nie powinnam tego mówić, proszę o opinię, bo już się zdystansować nie mogę do tego wszystkiego. Od początku roku szkolnego łapię kontakt wzrokowy z pewną dziewczyną.Chciałam ja poznac ale nie wiedziałam jak.Napisałam do niej pod anonimem, zaufała mi i zwierzyła się z niektórych problemów a wiem ze na zywo nawet przyjaciolom nie potrafi sie zwierzac... Nawet nie wiedziała z kim pisze.Poradzilam jej by usmiechala sie do ludzi i nie byla taka strachliwa,powiedziala ze tak zrobi. Jakis czas pozniej zaprosilam ja z mojego konta, przyjela zaproszenie. Dzisiaj do niej sie usmiechnęłam i ona tez ale mialam wrazenie ze tak niechetnie czy niesmialo nie wiem w sumie. Kiedys jeszcze jak siedzialam przy stolach w szkole z innymi i zartowalismy sobie to jak cos powiedzialam to ona sie smiala na glos patrzac na mnie a dzisiaj mialam wrazenie ze jej kawalek wargi tylko poszedł w góre i jakos tak niezrecznie sie zrobilo. Co byscie zrobili na moim miejscu? Powiedzcie mi jak to z boku widzicie,proszę. Wydaje sie byc fajna i w sumie chcialabym sie z nia zaprzyjaznic jakos.Dodam gdyby to mialo jakies znaczenie,ze ona nie jest hetero, gdyby to mialo znaczenie, a ja nie chce nic wiecej procz tej przyjazni ....A zdawało mi się,że nie jest jakoś wrogo nastawiona.Bo ok,można się bać ale ona strachu zazwyczaj po sobie nie pokazuje (gorzej jest ze mną, cała sie trzęsę-dosłownie!). Dzisiaj mam mieszane uczucia bo wrażenie jest takie że odwzajemnila bo patrzylam na nia z dobre 15 sekund, nie od razu sie usmiechnęła no a jak juz to jakby nieszczerze. Poza tym skad ona moze wiedziec o tym ze ja wiem ze jest bi?Proszę, wypowiedzcie się 🌼

wiedziałam :)

a co to ma za znaczenie? :P

17 to teraz powiedz mi dlaczego to ma znaczenie:P

no ma słuchaj podejdź do niej w szkole i zapoznaj sie z nią nie wiem spytaj sie czy pójdzie z toba na basen czy na miasto itp.

no ona chyba wtedy ucieknie pozatym jest nieufna sama sie tak nazwala ma duzy dystans do ludzi podobno. chociaz zdawalo mi sie ze jest inaczej bo dziwne ze smiala sie do mnie a dzisiaj jakos tak...

no nie,ale przeciez prosto z mostu nie walne chcesz isc ze mna na miasto? chcialabym sie jakos zblizyc ale nie tak na chama. no i nie wiem co pomyslala o mnie dzisiaj :D mam nadzieje ze za nachalna mnie nie uznała:P