Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia? :( ;))

BEDZIE DZIDZIUŚ ???? ;*

Polecane posty

Cześć Dziewczyny Piszę do Was, ponieważ mam pewien problem. A mianowicie... Przez ostatani miesiąc zażywalam tabletki antykoncepcyjne ( Kontracept) . Przyznam, że w ciagu tego miesiąca zapomnialam o kilku tabletkach i bralam nawet 3 naraz... Po przyjęciu 21 tabletek, oczywiscie zrobilam 7 dniową przerwe i czekalam na miesiączkę... Po 3 dniach pojawiło się tylko BARDZO SKĄPE BRĄZOWE PLAMIENIE... Dziś juz mija 8 dzień jak odstawilam tabletki no a okresu dalej nie ma... Myślicie, że jestem w ciązy ? we wczesniejszych miesiacach gdy zażywalam tabletki i oczywiście tez pomijałam...bo nigdy o tym nie pamietam...dostawałam normalnie okres... a teraz to brązowe plamienie mnie zaniepokoiło ? i tego bylo naprawde maluśko...prawie NIC. Dodam, ze pobolewa mnie brzuch... No i jak coś zjem to robi mi sie nie dobrze- nie po wsyztskim ale dzis np.zjadłam serek i wzieło mnie na wymioty , tak mnie podniosło, że to wyplułam Żadnych innych objawów u siebie nie zauważylam... Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi !!! :*:*:*

Gość poczekaj tylko
wyjme moja magiczna kulę i ci powiem

Gość poczekaj tylko
wymioty sie zaczynaja od 6 tyg. zrob moze test ciazowy?

Gość a test robiłaś?
jw.

zrobie test jutro, narazie chcialabym poznac Wasze zdanie, co o tym myslicie :)

Gość fhvghbjh
Przed zapisaniem tabletek ginekolodzy powinni robić test na IQ....:O

Gość przepraszam, ale
ile ty masz lat? no debilizm sie szerzy coraz mocniej, juz nie ma gdzie sie schowac

Gość uhauha
Po co stosujesz antykoncepcję której nota bene nie stosujesz? :-O Po cholerę trujesz organizm jak nic z tego nie wynika?

Gość mamciuchna
fakt, wymioty zaczynają sie od 6 tygodnia, ale właśnie 8 dni po spodziewanym terminie okresu to jest wlasnie poczatek 6 tygodnia.

Kasia, bardzo możliwe, że jesteś w ciąży. Niestety te jazdy z zapominaniem poigułęk to najczęściej właśnie te wykazywane brakujące procenty w skali Pearla ozanczającej skuteczność antykoncepcji hormonalnej w zapobieganiu ciąży ... Nie wiedziałaś, że zapomniane więcej niż 1,2 tabletki to proszenie się o dzidziusia ? Te onformacje są w ulotkach. Nie zabezpieczałaś się dodatkowo ? Sa juz testy wczesnego wykrycia ciąży (7 dni), ale nie wiem czy dostępne wszędzie.

Gość a test robiłaś?
a to u ciebie na dwoje babka wróżyła. Skoro tak olewacko stosujesz te tabletki to i ciąża może być. Nie wiem co więcej ci ma ktokolwiek napisać skoro nie wiadomo czy u ciebie te anty cokolwiek dały. Opcje są dwie: 1. ciąża, 2. zaburzenia hormonalne które powstały przez nieregularne stosowanie anty. P.S. Przy tabletkach nie ma okresu tylko krwawienie z odstawienia. Twój normalny cykl jest zmieniony przez anty.

Gość rany boskie!!!!!!!!!!!!
nadrabiałaś 3 tabletkami naraz?????????????????????????????????? dziwisz sie, za nie dostalas okresu??????????????????????????????????

spokojnie :) Czy Wam nigdy nie zdazylo się pominąc tabletki ?? Nie mowie ze zawsze sie zdaza ale zdarzalo sie... a ze w tym misiacu pominelam az 3...

moj gin powiedzial ze gdy zapomne mam je brac na nastepny dzien i te zapomniane i te co powinnam wziac w dany dzien.

Gość uhauha
hahaha, jasne, przez 3 dni z rzędu zapominam brać, a potem łykam 9 :) nielepiej tak? :D

Gość ja to łykam na raz
wszystkie co by na cały miesiąc mieć spokój, a jak mam dwa opakowania to jem od razu na 2 miesiące na raz.

przez dwa dni zapomnialam ! wiec te dwie wzielam w dniu kiedy bralam ta 3!! jak macie ci po niektore tak glupio sie odzywac to sobie darujcie :)

Gość uhauha
Teraz zapomniałaś przez dwa dni, potem przez trzy, aż przeciągnie się do tygodnia, do miesiąca to w sumie też niewiele, więc ja radzę ci - lepiej już łyknij za jednym razem całe opakowanie :D

dzieki za rade :D

Gość ooo losie
Jak przeczytalam nazwe tabletek to sie przerazilam bo ja wlasnie bralam Kontracept... Po skonczeniu jednego opakowania nie zrobilam przerwy tylko od razu zaczelam brac drugie ( nie chcialam miec @ na urlopie) mimo tego mialam plamienie w terminie takim jakbym odstawila tabletki po pierwszym opakowaniu a teraz skonczylam drugie opakowanie, juz w sumie 9 dni temu a @ nie widac:( Nie pominelam zadnej tabletki, zawsze bralam o tej samej porze ale jednak strach przed ciaza jest.