PEWNA NA 100% 0 Napisano Listopad 22, 2011 Już zakładałam ten temat ale co tam:) Szukam osoby osób chętnych zaryzykować i wyjechać za granice do pracy moge jechać w ciemno lub i nie. Szcześciu trzeba pomuc:) Jestem chętna i poszukuje osób zdecydowanych a nie niepewnych bo tu już tacy mi pisali na gg i nic z tego nie wyszło ja jestem pewna na 100% moge jechać do każdego karaju UE ale preferuje bardziej anglojęzyczne niz np Niemcy piszcie czekam chce wyjechać jeszcze w tym roku 3167972 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eterrrrr Napisano Listopad 23, 2011 a ja bym pojechała do pracy sezonowej do Szwecji, ale nie mam z kim :( .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aoaaa Napisano Listopad 23, 2011 też myśle nad wyjazdem nic mnie tu nie czyma a zarobki w granicach 1800 mam w dupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Devone 0 Napisano Listopad 23, 2011 Ja planuje wyjazd do Danii, ale tak w kwietniu-maju. I nie chce jechac w ciemno, chce miec prace zanim wyjade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maximma 0 Napisano Listopad 23, 2011 a ja jade do szwajcarii tanczyc w swietnym klubie ,od samych napiwkow mozna dostac zawrotu glowy :-) wiem bo niedawno wrocilam ,ale w styczniu lece znowu ech..zycie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość morela288 Napisano Listopad 24, 2011 Ja wyjeżdzam z siostra do Liverpoolu pod koniec maja, nie mam nagranej jeszcze roboty bo to za wcześnie , ale mam tam koleżankę która mi pomoże (oczywiście w granicach możliwości) i mam czas by podszkolić sobie język Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach