Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozzloszczona

zachowanie mojego MEZA

Polecane posty

Gość rozzloszczona

Nie wiem moze jestem przewrazliwiona ale co o tym myslicie ?? Moj maz ma mlodszego brata. zawsze go lubilam proponowałam zeby do nas czasem wpadl ale oczywiscie zeby najpierw sie zapowiedzial b o wiadomo kazdy ma tez swoje plany obowiazki itd. Nie ma problemu zebym ja sie np uczylamw jednym pokoju a maz z bratem w drugim urzadzali sobei meskie rozmowy denerwmuje mnie kiedy przyjezdzamy do tesciow a moj maz ledwo sie przywita to juz jest w pokoju u brata zamyka dzrwi i dziekuje tyle go bylo widac. Raz ze jego rodzicom jest smutno a dwa ze sory ale jak on mnie traktuje jaki on ma szacunek do mnie w tym momencie nie zawsze mam czas zbey jechac do tesciow ale ten raz w tygodniu staram sie jechac z mezem no bo wiadomo to jegorodzice itd pozatym co maz bedzie jezdzil jak jakis slomiany wdowiec a tu takie cos zamykanie drzwi

Gość rozzloszczona
moj maz nigdy np nie powie sluchaj chcialbym spotkac sie z bratem to moze wpadne do rodzicow moze chcesz jechac z emna to z mama pogadasz tylko zawsze jest: no dawno nie bylismy u moich rodzicow to chodz pojedziemy razem wiec ja jade z mysla o rodziinnej wizycie o wizycie w ramach malzentwa a nie o pogaduchach mojego meza z bratem za zamknietymi drzwiami

Gość rozzloszczona
nikt nie pogada??

Gość rozzloszczona
pytalam co o tym myslcie czy nie jestem przerwazliwona

Gość rozzloszczona
rozmawialam no i tyle sie dowiedzialam ze maz teskni za bratem no super kazdy r to rozumie tylko szacunek pewnym osobom tez sie nalezty i mozna swoja tesknote zaspokajac w bardziej kulturalny sposob

Gość maturks4
Nie jesteś przewrażliwiona. Zastanawia mnie tylko to, że rodzice tolerują takie zachowanie i że w ogóle do takiego dopuścili. Wynika z tego, że mąż nie ma żadnego pozytywnego stosunku do rodziców i ich totalnie lekceważy. Możesz spokojnie porozmawiać o tym z teściową. A mężowi zapowiedz, że ponowne takie zachowanie zaskutkuje tym, że będzie tam jeździł sam

Gość rozzloszczona
tak chyba zrobie przestane z nim jezdzic bo juz rozmawiqlam kilka razy i nic