Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amsksjaksjask

Brat balaganiarz...... pomocy....

Polecane posty

Gość amsksjaksjask

sprzatam zeby bylo czysto, mecze sie, wystarczy chwila zjawi sie on i zrobi taki sajgon ze cos mi sie dzieje...ile bylo prosb, uwag na nic sprawa, on nie bedzie sprzatal, nie ma czasu.... mieszkam tez z dziadkami ale oni na dole, to to samo, nakrusza, nabrudza.... nie wiem juz co robic,,, a mnie jest wstyd jak ktos przyjdzie i patrzy czy czysto....

Gość Teresa56lat.
Radzę żebyś sprzątała tylko swój pokój a tamte pomieszczenia niech Cie nie interesują. Bratu jak będzie spał pomaż mu twarz pastą do zębów a jak z rana wstanie wściekły to powiedz ,że jak następnym razem na syfi to coś innego odwalisz! Ja tak zrobiłam dla syna od razu sie uspokoił .

Gość amsksjaksjask
Dzieki ale troche szkoda mi mamy ze tak sprzata sama i sie meczy a ja jestem dorosla mam 24 l.... mysle ze u mnie by to nie zadzialo brat moglby mi przywalic.....;/

Gość proponuje przezajebisty
pomysł ze sniadaniem ze skarpetkami jesli brat chodzi do szkoły, pracy zrób mu sniadanie na drugi dzien. posmaruj chleb masłem a jako obkład dodaj jego zużytą skarpetkę. wszystko pięknie ładnie zapakuj w papier sniadaniowy i niech braciszek ma super sniadanie i super żenadę przed kolegami 🖐️. do śniadania dodaj karteczkę, że jego bałaganiarstwo widać już nawet w lodówce 🖐️ moja koleżanka w ten sposób wyleczyła męża z bałaganiarstwa :classic_cool: