Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalamarapaksa

allegro-payU - rozumie to ktoś?

Polecane posty

wczoraj sprzedałam coś na allegro. Chciałam żeby kupujący zrobił mi normalny przelew na konto ale gościówka zapalaciła mi tym durnowatym PayU. Tak wiec wczoraj wieczorem mialam juz kase na tym PayU i wieczorem zleciłam wypłate na swoje konto i była transakcja rozpoczeta. Dzisiaj o 12.30 była juz zakończona sprawdzam moje konto a tam dalej nie ma kasy. Czy to możliwe żeby te pieniądze tyle szły?? Powinny już chyba by zaksięgowane. Znacie się na tym??

Gość ja także popieram
Skoro wypłacona kasa to jak może jej nie być?

Gość tak jest to możliwe
u mnie to się często zdarza, np. dziś mam, że transakcja w Pay zakończona, ale na moim koncie w millenium jeszcze ich nie mam, ale wiem, że najpoźniej do jutra bedą już zaksiegowane więc cierpliwie czekaj

Gość tak jest to możliwe
teraz w ogóle po tych zmianach jest ciężko, ale nie martw się pieniądze trafią na twoje konto

Gość Denotur
A kiedy niby ta kasa miała przyjść? W nocy?

Gość tak jest to możliwe
wytstarczy wejść na forum allegro i sobie poczytać :P jak ludzie narzekają :o

Denotur - nie w nocy tylko dzisiaj w dzień skoro o 12 w poludnie było już że zakończono to było jeszcze 6 godzin żeby doszło do mnie!!!!

Wesoło się tam robi: W ostatnich dniach rozesłano do Użytkowników fałszywe wiadomości zachęcające do testowania nowych płatności. Pragniemy podkreślić, że nie rozsyłaliśmy takiego mailingu i nie prowadzimy wspomnianych w nim testów, a nasi pracownicy nie kontaktują się z Użytkownikami w sprawach służbowych za pomocą prywatnych skrzynek pocztowych. Wiadomość miała następującą treść: ---------------------------------- Witam serdecznie, Z tej strony Marcin Kamiński, pracownik działu wdrażania nowych technologii serwisu Allegro. Kontaktuje się z Państwem w sprawie nowych opcji płatności o które zamierzamy w najbliższym czasie wzbogacić platformę Płacę z Allegro. Chcielibyśmy aby sprzedawcy na Allegro brali aktywny udział w testowaniu nowych rozwiązań i dlatego też się z Państwem kontaktuję. W zamian za pomoc oferujemy wynagrodzenie pieniężne (kwota do ustalenia) jak i różnego rodzaju ulgi, typu obniżenie czy wręcz anulowanie wszelkich prowizji na Allegro na okres kilku miesięcy. Jeżeli są Państwo zainteresowani i chcieliby uzyskać więcej szczegółów, uprzejmie prosze o kontakt na mój prywatny adres e-mail, pod którym jestem dostępny 24 godziny na dobę, nawet poza godzinami pracy: dariusznowicki41@... Nabory będa prowadzone do do końca tygodnia. ---------------------------------------

Gość Sprzedawca z all
Od momentu Zakończenie kasa może iśc 3 dni robocze na Twoje konto, wiec spokojnie i bez nerwów

podbijam. dalej nie mam kasy na koncie a księgowanie przelewów było o 8. Czy to możliwe żeby rzeczywiście kasa szła aż 3 dni. piep**ony elixir!!!

Gość gosiam31
kalamarpaksa, a co sprzedałaś, bo ja włąsnie coś wczoraj kupiłam - może u Ciebie?