Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZoeySolace

Palcówka

Polecane posty

Gość ZoeySolace

Mam takie pytanie odnośnie palcówki. Dość często czuję ból, gdy chłopak mi ją robi, ale akurat moje pytanie odnosi się do czegoś innego. Chodzi o to, że gdy już mi ją robi, to czasem czuję ogarniające(przeszywające) ciepło i nagle pojawia się uczucie silnej potrzeby oddania moczu, zazwyczaj w tym miejscu proszę, go żeby przestał. Czy to jest normalne... ? ;<

Gość disco polo
to nie jest siusiu tylko możesz mieć kobiecy wytrysk spróbuj kiedyś nie przerywać a zobaczysz jaka to rozkosz

Gość MSka;)
ja tak nieraz mam,może poprostu ci uciska na pęcherz albo dotyka cewki moczowej,też sie zastanawiałam nad tym,albo po normalnym seksie też chce mi sie siusiu

disco polo pewnie ma rację :) Ja często podczas takiej penetracji moczę wszystko wokół, orgazm jest niesamowity kiedy się temu poddasz. Jeśli kochacie się na łóżku spróbuj położyć pod pupę jakiś ręcznik, czy koc i daj się ponieść :D

Gość zenden
palcówka inaczej mówiąc dziewczyna gra na gitarze

Gość disco polo
dziewczyny nie krępujcie się i idźcie na całość a przekonacie się co to za rozkosz

Gość ZoeySolace
Dziękuję za pomoc. Disco polo łatwo się mówi, ale to jest naprawdę wydaje się być tak cholernie krępujące. :)