a g n i e s z k a _ 1 Napisano Listopad 23, 2011 anis to ty podobnie jak ja :) ja tez wyeliminowalam slodycze, i maczne produkty w sumie ja nie robie diety na jakis okres czasu, to bez sensu bo pozniej wracasz do starych nawykow :o lepiej po prostu zmienic nawyki zywieniowe na zawsze, a waga zawsze zleci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anisss Napisano Listopad 23, 2011 No tak , masz rację tylko żeby się tego trzymać i w tym wytrwać.Jakieś małe grzeszki są dopuszczone , byle nie przesadzać.Zawsze jak nie jem węglowodanów to waga spada, niestety lubię słodycze a i chleb najszybciej głód zaspokoi więc po niego sięgam.Skutki są zgubne. Przyszła jesień , za chwilę będzie zima a płaszcze na mnie za ciasne, nabite jak na butelkę, muszę coś ze sobą zrobić , nie będę kupowała kolejnego płaszcza w większym rozmiarze, Ech . co za życie !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anulaczarnula@ Napisano Listopad 23, 2011 WagaBTWBł.Kcal Kefir naturalny g8,6 g4,3 g12 g0 g 122 kcal Popcorn g3,1 g1,1 g18,7 g3,5 g 93 kcal Flaki wołowe w rosole g9,8 g2,4 g3 g0 g 72 kcal Pomidor g3,1 g0,7 g12,2 g4,1 g 51 kcal Chleb chrupki żytni g1,5 g0,3 g8,4 g 2,7 g 50 kcal Szynka wieprzowa g3,4 g4,1 g0,2 g0 g 51 kcal Podsumowanie:838 g 29,5 g 12,9 g54,5 g10,3 g =439 kcal tyle dzisiaj zjadłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anulkaczarnulka@ Napisano Listopad 24, 2011 chej odchudzacie sie czy nie ??? co tam u was ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anisss Napisano Listopad 24, 2011 Chyba topik umiera , widzę że a g n i e s z k a założyła własny topik ''dieta 1000 kcal już na zawsze '' ja nadal się odchudzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anulkaczarnulka@ Napisano Listopad 24, 2011 no to bedziemy sie udzielac na 2 topikach a moze jeszcze ktos do nas dołączy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach