Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lizsiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ci co głosowali na PO,,,zadowoleni jesteście??

Polecane posty

Niedługo nie będziemy mieli kasy na chleb;/

:D nie mas zpojęcia o czym piszesz jak 90% społeczeństwa. nie ma zielonego pojęci o gospodarce reformach o niczym. przeczytali nagłówki gazet i wyrobili sobie opinie. przeczytalaś projekty konkretnych ustaw? nie>? to nie panikuj:D będziesz miała na chleb. i na internet.

Gość Inteligentna Patrycja
Oczywiście, że jestem zadowolona. W przyszłym roku również wraz z całą rodziną zagłosujemy na Platformę. :)

Aby napewno jesteś inteligentna?

jestem! nareszcie koniec tandetnego populizmu a wreszcie konkrety by uzdrowić finanse by żylo się lepiej tylko dwuzębnemu motłochowi trudno to zrozumieć zresztą cokolwiek polactwu trudno zrozumieć nawet to jak to tera trza być uczciwym pod grożbą i dłużej pracować bo nie ma? to gdzie jest ? zadaje sobie to pytanie ciemna masa a jest rozkradzione przez polactwo. niech Rzad P.Premiera Tuskaweżmie to za morde przykręci kurek bo nam juz to nie pomoże będzie uciążliwe ale być może dela naszych dzieci czy wnuków będzie już normalnie czyli dobrze.

Gość MSka;)
gazety prawdę piszą,a zwłaszcza Fakt;)

Gość Krystian0o9i8u
Ja jestem bardzo zadowolony gdyż głosowałem na PO i będę to robił nadal ponieważ Kaczyński to kopia Adolfa Hitlera

Gość głosowałam na PO
ja jestem zadowolona, nie mam tego problemu co ty. po temacie widać, że ty na PO nie głosowałaś, więc to że nie długo nie będziesz miała na chleb słusznie ci się należy i nic mnie twój problem nie dotyczy!

Ci co głosowali na pewno są zadowoleni. Oni pieniążki mają a wszystkie nowe ustawy wyjdą im na plus. Szczególnie podatek katastralny byłby dla nich dobry - obkupią się za wszystkie czasy.

Gość głosowałam na PO
nie obchodzi miało być, ale i nie dotyczy, to fakt :-)

Gość niekonieczny
Nie ma alternatywy. Na wodza K, głosować nie będę. Powinien odejść, dać komuś innemu w partii porządzić, to może w końcu pis wygra wybory. Prowadzi ich od klęski do klęski to może już czas coś zmienić? A podatek katastralny to będzie katastrofa, no, jak ktoś jest bogaty to może i ok, da radę, ale ktoś 20 lat budował dom, odkładał każdy grosz, wyrzekał sie wszystkiego i nic poza tym domem nie ma? Każdego, kto będzie chciał taki podatek wprowadzić, wysłałbym do obozu.