Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdu8niaaaaaa

Gdzie mam iśc do lekarza - Poznań! ratunku

Polecane posty

Gość magdu8niaaaaaa

Proszę poradźcie mi gdzie mam się udac do lekarza - mam goraczkę i objawy grypy - nie mam w Poznaniu lekarza rodzinnego - jestem na studiach - a swojego lekarza mam w rodzinnym mieście. Nie mam pojecia czy na pogotowie czy gdzieś do jakieś przychodni - jestem ubezpieczona wiec chyba da radę gdzieć bezpłatnie? Z góry dziękuje za odp.

zadzwoń do NFZ ul. Piekary 14/15 tel/faks (61) 850 60 00 (61) 850 61 tam ci udzielą informacji.

Gość pogaf
Bardzo dobry lekarz (i tu podaje Ci namiary już na przyszłość) to dr Jan Banasiuk. Co prawda przyjmuje w Luboniu ale to kawałek drogi, a uwierz mi, że warto :)

Gość trimpan
Też na Twoim miejscu wybrałbym dr Banasiuka. Byłem już u wielu lekarzy jednak żaden nie wywarł na mnie tak pozytywnego wrażenia jak dr Banasiuk właśnie.

Gość angelika5555
Faktycznie doktor Banasiuk to świetny lekarz. I mimo, że przyjmuje w Luboniu a nie w samym Poznaniu to warto według mnie te kilka kilometrów przejechać aby być pewnym dobrego rozpoznania

Gość robbo95
Jan Banasiuk - przyjmuje w Luboniu w LuxMed, bardzo dobry lekarz rodzinny , mega sympatyczny i zyczliwy w stosunku do pacjenta, terminy ma bardzo przystepne , diagnozuje szybko i dokladnie, polecam

Gość Limal
Proponuje dr J. Banasiuka, nie zawiedzie Twoich oczekiwań. Serdeczny, życzliwy z uwagą wysłucha twoich problemów zdrowotnych, na pewno dobierze ci zestaw odpowiednich leków, które postawią cie na nogi. Ceny przystępne, a do Lubonia blisko. Skorzystaj!!

Gość Wygrana108
sama się lecz a lekarzom nie ufaj bo to Żydzi

Gość gość
ja byłam u banasiuka w luboniu.polecam