Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blinka balbinka

jest tu ankieta o sprzetach domowych SZOK

Polecane posty

Gość blinka balbinka

dlaczego nie macie zmywarek? wiekszosc z was nie ma. dla mnie to jest szok w XXI w. zeby zmywac recznie? baby do garow nie dziwie sie ze tak sie u nas mowi pisze powaznie i pytam dlaczego nie zakupiliscie tego podstawowego sprzetu??

Gość blinka balbinka
powaznie pytam dlaczego nie macie zmywarek????? piszcie nie wstydzcie sie ciekawi mnie to jak to mozliwe

Gość wspaniały chłopak
ja mam zmywarkę,mało tego ożeniłem sie z nia nawet

Gość melodiaaaa
masz jeszcze jakis problem?

Ja nie mam zmywarki po po pierwsze nie mam jej gdzie wstawic, po drugie mam niewiele garów do mycia z dwóch osób, a po trzecie nie mam na nią kasy. Czy te argumenty sa logiczne dla ciebie????

Gość kijeczek
Zmywarka kosztuje około 1000zł. Przeciętna pensja to 1500zł. Wystarczy Ci to?

Gość Dcuebue
Ja nie mam bo stara mi sie zepsuła a na nowa czekam aż mi przywioza :) W ogóle to nie wyobrażam sobie zmywac ręcznie :o

Gość ghrrrhhrr
ja nie mam zmywarki bo nie mam miejsca w kuchni, żeby ją wstawić. Na szczescie to nie ja zmywam tylko facet. Po remoncie może da się ją jakoś gdzieś upchnąć

Gość blinka balbinka
czyli tutaj siedza sami biedni ;/ tak myslalam. argumenty mnie zadowalaja

a po co mi zmywarka?zmywam po sobie na bieżąco,co to za problem umyć w gorącej wodzie kilka talerzy czy szklanek?mam zbierać brudne gary przez 2,3 dni żeby było co do zmywarki włożyć?? :P

Gość biedronka2716
Proszę odpowiedz - jesteś aż taka głupia? Nie wstydź się... (choć do dumy to żaden powód)

Gość kijeczek
1500zł to jeszcze nie jest bieda. A poza tym czy to ma być powód do wstydu? Nie każdy kto idzie do pierwszej pracy dostaje od razu 20tys. Zresztą trzeba było w tytule sobie zastrzec że odpowiadać mogą tylko bogaci.

Gość milivanilii
nie mam, bo jest nie ekonomiczna i zanim powkładam wszystko do zmywarki i nazbieram wsad to już dawno umyję po co mi ma miejsce zawalać u znajomych, którzy je mają stoją nieużywane są zbyteczne zwyczajnie

Gość blinka balbinka
szok :o nie miec zmywarki to jak nie miec kuchenki czy blatu w kuchni Naprawde nie sadzilam ze ludzie nie maja zmywarek bo ich nie stac a na lodowke was stac?

Gość Dcuebue
Dokładnie . Biedaki! Ja teraz kiedy nie mam zmywarki i muszę zmywac ręcznie widzę ze to żadna oszczędność bo wody dużo zuzywam i czasu a przecież czas to pieniądz :)

Gość kijeczek
Lodówka jest niezbędna a zmywarka nie. Lodem wyrąbanym z jeziora zimą jedzenia nie obłoże. A naczynia owszem umyje po sobie.

Gość blinka balbinka
nie sa zbyteczne. wlacza sie raz na dwa dni jesli sa 2 osoby w domu a garow starczy jesli ma sie ich troche wiecej niz jeden komplet. nie napisalam ze moga tylko bogaci wchodzic chcialam znac powod od wszystkich

Gość kijeczek
Poza tym w jakim świecie Ty żyjesz. Ile masz lat i kto u Ciebie na tą zmywarkę zarobił? Proszę odpowiedz.

Gość Huraaahuraahur
A na lodówkę , kuchenkę , kto zarobił? A samochodu tez nie macie PKS ami jezdzicie?

Gość kijeczek
Czekam na odpowiedź.

Gość blinka balbinka
przeciez jak nie stac to mozna na raty kupic. az dziw bierze naprawde pytasz w jakim swiecie ja zyje? w normalnym. pytanie jest w jakim swiecie wy zyjecie ze was nie stac! nie pisze tego zlosliwie ale jestem w glebokim szoku jak moze kogos nie stac na zmywarke. kto kupil?! zarabiam to sobie kupilam :o zmywarki nie chodza za cene audi a6 :o sa w normalnych cenach

Gość kijeczek
Huraaahuraahur to wstyd jeździć pksami? Wydawało mi się że od tego są.

Gość Huraaahuraahur
Kiedyś ludzie nie mieli lodówek .. Pralek .. A propos pierzecie tez ręcznie ?

Gość blinka balbinka
kijeczek absurdalne pytanie :o to tak jak zapytac skad masz kase na lodowke, a na mieszkanie to juz w ogole skad kasa?!

Gość Huraaahuraahur
Ja nie piszze wstyd:) Ale po co jeździć samochodem własnym jak przecież jest komunikacja miejska:)

Gość kijeczek
Och tak wydam 2/3 pensji żeby móc przez cały tydzień, o ile nie więcej, zbierać naczynia do tego urządzenia które jest zbawieniem ludzkości.

Gość Ale na pralkę wydasz?
2/3 pensji? A w ręku to nie łaska prać?

Gość blinka balbinka
caly tydzien?! uwierz ze przy 2 osobach zmywarka chodzi co 2 dni czasem i codziennie a z reguly ludzie maja rodziny to tym bardziej czesciej puszczaja zmywarke skad to przekonanie ze zmywarke wlacza sie raz na tydzien? :o

Gość kijeczek
Absurdalna o Ty jesteś bo nie możesz znieść że ktoś nie żyje tak jak ty a że się z Tobą nie zgadza to już w ogóle.

Gość kijeczek
Jak ktoś mieszka sam jak ja? Stąd to przekonanie i dlatego odpowiadam Ci że nie mam zmywarki.