Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbita z tropu:P

psy żywią sie szczurami...i sobą nawzajem...UWAGA tvn -teraz

Polecane posty

chyba się zaraz porzygam...oglądacie to???

oglądam to masakra jakaś, a moja suczka ogląda łepek przekrzywiła i wygląda jakby rozumiała wszystko

ja rozumiem że jest żle w Polsce ....ale to już naprawdę zagraża ludziom-choroby itd.....o samych zwierzętach nie mówiąc..

Gość Zainteresowana24
po prostu masakra, jak mozna taka kobiete zostawic sama zeby zajmowala sie schroniskiem? gdzie pracownicy? gdzie jest jakakolwiek wladza, wojt ktory dzis swiecil oczami i umywa rece? nikt nigdy nie zainteresowal sie losem tych zwierzat. Ja naprawde wspolczuje ludzkim tragediom, ale na krzywde bezbronnych zwierzat jestem szczegolnie czula, to co dzis widzialam.. brak slow..

Gość poiuytrsdfghjkjhgf
brak mi słow łzy same leca ludzie kcohani nie wiem jak mozna tak postepowc

Gość Zainteresowana24
jeszcze jakas przemadrzala baba stwierdzila ze nie jest zle a ze pies ktoremu zebra mozna policzyc jest "chudy" ale nie wygalada najgorzej. By ja kij strzelil..

to był chyba soltys..ale ten chociaz przjechał...a SANEPID????ten to ma zajec widac... ze sie ta wladza nie boi ze ktos z ludzi zachoruje..od tych szczurów i padłych zwierząt...nie daj Boze jakies dziecko tam by sie znalało...strach uruchamiac wyobraznie....

Gość Zainteresowana24
przyjechal co najmniej o pol roku za pozno, dopiero teraz zobaczyl co sie dzieje na jego terenie, on ma to pod soba i powinien sie interesowac! przysylac odpowiednie instytucje chocby co tydzien zeby wiedzieli o biezacych potrzebach! wszyscy teraz nie maja sobie nic do zarzucenia. Nie umiem sobie wyobrazic co tam sie musialo dziac miedzy tymi zwierzetami kiedy byly glodne a jedna kosc im byla rzucona, i to pewnie po innym zdechnietym zwierzeciu.. Nawet wody nie mialy! Te smutne spojrzenia, blagajace o pomoc.. Ja jestem w szoku.

widok wprost-PRZERAŻAJĄCY!!!! wiem,że w Polsce na nic nie ma pieniędzy...ale jak patrze na tych ochlapusów ,którzy przychodzą do mnie do pracy i wydają pieniądze na przyjemności typu hazard a pieniądze mają z opieki społecznej-to może zamiast im trzeba by na te schroniska dawać???? kurcze-na Kosciól to z budżetu jest-ale na 1!!!!!! porządne schronisko w Polsce-to nie...bynajmniej ja takiego porządnego nie widziałam.

Gość polana dzika
ja nie moglam i przelaczylam, nie moge bo bym wyła jak bobr,