Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak :D

kiedy kobieta sie narzuca mezczyznie ?

Polecane posty

co robic kiedy facet przestaje przejmowac inicjatywe? wkoorwia mnie to :D i nie wiem jak sie wtedy zachowywac?

olac? kiedy on chce ten kontakt utrzymywac i zapewnia mnie o swojej miłosci . ale robi to rzadziej niz kiedys. i niby jestesmy para. na poczatku znajomosci czesto inicjowal rózne spotkania,wypady, czesciej pisal smsy . a teraz to wszystko ucichło . ? czy to poczatek konca? :)

Gość fnjdks
zdecydowanie

Gość jestem kobietąą
Ja też bym olała. Jeżeli ucichło, to mówi się trudno. Ja jestem strasznie dumną osobą i nawet gdybym mi cholernie zależało na facecie, to bym się do niego pierwsza nie odezwała.

lubie cos od czasu czasu zaproponowac czy pierwsza wyslac smsa ale zdecydowanie sie lepiej czuje kiedy to mezczyzna ma nad tym wszystkim kontrole w przeciwym razie odbieram to jako znak ze mu sie nie chce :D mijamy sie jakos okrutnie 😭 :D mam wrazenie ze cos go gryzie a jak pytam czy cos. to odpowiada ze nic i ze wszystko ok . jak go skłonic do zwierzeń ? :D no nie wiem czy serio dzieje sie cos z nim ma jakies problemy czy po prostu ja mu sie znudziłam ? :)

no ale on zdecydowanie twierdzi ze nie chce sie rozstawac :O ale nie ma juz w nim takiej checi i polotu jak kiedys. co z kolei mi nie odpowiada. :D jestem w kropce :O:O

własnie ja też mam swój honor i tez nie lubie sie narzucac, ale niestety nie zawsze sie łapie kiedy jest ta granica narzucania sie a kiedy po prostu dobrego zdrowego kontaktu , moze inicjatywa z jego strony osłabła bo z mojej była zbyt rzadka lub dretwa. no nie wiem . :O :D

Gość laska ma problem bo się
facetowi w związku narzuca :O🖐️ ale zal

rozwiń myśl . zwiazek zwiazkiem ale kazdy ma prawo do jakiej prywatnosci i indywidualnosci. tym bardziej ze nie mieszkamy razem .

Gość a co tu rozwijać?
nie dojrzałaś jeszcze do związków. A jak się razem nie mieszka to tylko takie chodzenie :classic_cool: bo tak człowiek nie poznasz jak myjąc razem podłogę :P

Gość w związku przeciez się ROZMAWI
A i nad związkiem się PRACUJE :O🖐️

ja? a może to on nie dojrzał ? :D jak daje sobie spokój i milcze to wtedy on pyta i pisze co jest nie tak. jak znowósz ja pisze to on zaczyna milczec , taka chyba zabawa w kota i myszka :D :O brakuje mi okresu kiedy to on non stop mnie zdobywał 😭 :D a teraz sie poplatało i moze jedno robi drugiemu na złosc? sama juz nie wiem :D

no tak :D ale do tanga trzeba dwojga, nie moge od niego wyciagnac przyczyny takiego zachowania wiec przeciez sie nie domysle :O a nawet jak spróbuje to moge sie mylic :O