Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jegp2ogm13ogfnm

czy dzieci to serio radosc i szczescie?? oraz pomoc na starosc?

Polecane posty

Gość jegp2ogm13ogfnm

bo jakos wciaz nie moge sie przekonac :o

Gość adrianna ***
tak... jak już przebrniesz przez zapierdol, nieprzespane noce, choroby dziecięce, pyskujące nastolatki to juz samo szczęście zostaje :D

no pewnie ze radosc... mam 6 miesieczna coreczke i sprawai mi tak wiele radosci ze choc jest z wpadki dajer mi tyle milosci i radosci ze glowa mala... a czy bedzie pomoca na starosc sie okaze :)

Gość gagatka agatka
dzieci to orka na ugorze, a w między czasie zdarzają się, im starsze dzieci tym częściej, chwile pełne radości i szczęścia :):):):):):) ja urodziłam córę i kocham ją najbardziej na świecie, ale świadomie na drugiego malucha się już nie zdecyduję :):):):)

dzieci puki małe są słodkie i kochane ,że można je zjeść:D , później trza się porządnie walnąć w głowę i wytrzeźwieć:D traktować jako osobną jednostkę ludzką i chować tak by dalo sobie w życiu radę bez nas.

Czy pomoc na starosc to nie wiem :) ale dziecko to ogromna radosc, i wielkie szczescie. Tylko ze na to szczescie trzeba byc przygotowanym, bo inaczej jest wielkie nieszczescie.

jak sobie wychowiesz tak bedziesz miala oczywiscie ze dziecko to szczescie, ale trzeba umiec go wychowac, jezeli popelnisz blad trudno to bedzie odbudowac