Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgrvrfegvgregr

Oto dlaczego uwazam ze kolesie do 175 cm wzrostu maja przejebane:

Polecane posty

Gość fghjrtnyhry
zalosni jestescie. Wiem ze latwo kogos wysmiewac, kogos gorszego, slabszego latwo obrazac i ponizac. AAle jak o was ktos napisze ze chujowa bo mala/wielki babochlop/deska/gruba/brzydka to zaraz sie oburzacie i jest takie halo ze kalesony pekaja

No właśnie. Nie dość, że matura, to do tego z matematyki jutro. Stres przedegzaminacyjny i wpadka na forum gotowa. Cóż to ja popisałam- aż sama się za głowę chwytam. :classic_cool:

Gość kazdy z moich kumpli
nikt nic nikomu nie placi. Malo tego ze maja obecnie, kilku mialo po pare dziewczyn w ciagui ostatnich gdzies tak 2-3 lat. Moim zdaniem z tego co widze bardziej patrza na to czy facet jest dobrej (poteznej nie tlustej) budowy i czy ma przystojna twarz niz na to ile ma wzrostu.

Autorze, przecież o to Ci chodziło. Upajasz się tym całym odrzuceniem. To utwierdza Cię w przekonaniu, że KLUCZEM DO SZCZĘŚCIA dwa metry z dodatkiem. :classic_cool:

Gość zaslepiony jesteś ogromnie
chory jesteś :-O ja nie mam ładnego nosa i mam grube nogi (po babci :-O ) i jak ktoś mi w ogóle zwraca uwagę, to mówię, ze kocham swój nos i nogi i innym odechciewa się dalszej konwersacji. Czy ty jeszcze nie zrozumiałeś, ze ludzie mówią takie rzeczy tylko i wyłącznie po to, zeby się dowartościować kosztem innych?????? ile Ty masz lat, ze jestes tak naiwny i wszystko bierzesz serio? Ludzie tak naprawde mają cię w dupie i tylko ciesza się kiedy mogą komuś dowalić, a Ty przejmując się ich słowami (a kim oni niby sa aby tak wielkie wrazenie na Tobie robili?)dajesz im satysfakcję i tyle :-O jesteś słaby, popracuj nad sobą a wtedy świat , twój świat stanie się lepszy, zobaczysz

Gość TO JEST ZDANIE IDEALNIE
OPISUJACE KAFE: "Ludzie tak naprawde mają cię w dupie i tylko ciesza się kiedy mogą komuś dowalić" Takze autorze, dziewczyna ktora to napisala ma 100 % racje

Pantera, będzie OK, zobaczysz jakie masz braki (o ile masz) i masz kupę czasu by je nadrobić :) "Tylko nasmaruj sadłem bo mam strasznie delikatną szyję." Moje sadło może być?:D

Gość przykormi
przykro mi ale to prawda... chociaz szczezrze mówiac,ja np wole wysokich(190 ale to nie jest konieczne,ale wole) no bo sama mam 175 cm wzrostu i z tym ze jak facet jest wysoki to juz jest wygrany tez prawda przynajmniej w moim przypadku, ale są tez nizsze dziewczyny i na pewno którejs wystarczy te 175 tak samo jak sie mówi ze kobieta powinna 165 czy cos, a ja jestem wyzsza ale nie czuje sie jakos mocno gorsza z tego powodu, czasami troche dziwnie jak koledzy sa niżsi,ale jest okej :) głowa do góry, przyjdą gorsze problemy trzymaj się i spokojnej nocki życzę :)

Gość ytytytyt
Hej Pantero, będziesz jeszcze chwilę, bo mam Ci coś do powiedzenia, bo nie wiem czy się opłaca zaczerniać?

Gość przykormi
poprawka *175 lub mniej

Właśnie założyłam dziś temat o maturach, ale przy drugim poście został usunięty. Pewnie za niezgodność z tematyką podforum. :P Także Twoje uwagi są jak najbardziej trafione Wilczyco- mam braki i się cykam. :classic_cool:

Mali mają tańsze ubrania. Kupujesz szorty a nosisz jak długie spodnie. Zwykłe skarpetki jak getry. Krawat można przeciąć na pół i masz dwa. Kupujesz sweterek i masz kaftan bezpieczeństwa. A kaftan się przydaje. :)

Gość do _>przykromi
no dobra ale ty masz 175 cm wzrostu a jaki facet by chcial taka 175, chyba jakis zbokol. To wiadomo ze nie bedziesz chciala takiego 175 bo i on nie bedzie cie chcial bo nie czulby sie dobrze z toba. Znam takie sytuacje ze studiow ze dziewczyna podobnego wzrostu leciala na kumpla ktory mial cos 176 , i mimo iz byla bardzo ladna. to on po prostu najzwyczjaniej przed nia spieprzal, i ciagle gadal ze to on chce podymac a nie byc dymanym :D

Wilczyco chcesz żebym sobie szyje podrapał? A myślałem że jesteś po mojej stronie. :(

oj Pink, no co Ty, jaki wykład?:P Chciałem Ci tylko podziękować, tzn Tobie i jeszcze innym ale to pomarańcze i ich nie ma, za to polecanie kursów rysowania parkietu. Miałaś rację faktycznie fajna zabawa, super sprawa, lepsze niż trawa. Zatem dzięki i napisz na jaki adres Ci wysłać browarki. ps faktycznie większośc koleżanek cwiczy na płaskim ps 2 a ja mam zajebisty chwyt od którego dziewczynom się robi ciepło. no dobra jednej dziewczynie, ale za to fajnej:P

Gość Ja88
Matko ciecz się, że nie masz 165cm! Nie narzekaj i ciesz się tym co masz!

"to on po prostu najzwyczjaniej przed nia spieprzal, i ciagle gadal ze to on chce podymac a nie byc dymanym" ee tam pierdolenie, nie wierzę, żeby uciekał.chba,że oprócz tego, że wyższa była też szersza. choć prawda, że przy tych cini-minis dziewczynach to się karzeł inaczej zachowuje. przynajmniej ja...

"Także Twoje uwagi są jak najbardziej trafione Wilczyco- mam braki i się cykam." Lepiej żeby teraz wyszły niż na maturze :D Może wykorzystasz lepiej ten czas niż ja jak byłam w Twoim wieku...(czytaj rok temu :D) Choć w dzisiejszych czasach jak się noga powinie to nigdy nic straconego właściwie.

Problem nie jest w centymetrach. Twój problem jest w twoim sposobie myślenia. Użalasz się i litujesz nad sobą. Jeśli TEGO nie zmienisz, będziesz nieszczęśliwy. Dlaczego chcesz być nieszczęśliwy?

chałabała, gdzie się podziała sarkastyczna i narzekająca osoba? "Wilczyco chcesz żebym sobie szyje podrapał? A myślałem że jesteś po mojej stronie" Gardzisz moim sadełkiem, nie zapomnę Ci tego :P

Łał, Chałabała, cieszę się ogromnie, że densy przypadły Ci do gustu. Zawsze, jak komuś mówię, że taniec jedną z fajniejszych form rozrywki, to się spotykam z reakcją sceptyczną, a tutaj widzę bezapelacyjny zachwyt.:classic_cool: Browarki proszone o transport pod adres Świętego Mikołaja- wynajmuję u niego jeden pokoik. Namiary Santa Klausa wszyscy znają, więc już wiesz gdzie podesłać procent. :P No i widzę, że jeszcze jakąś gerlfrend poznałeś- dwa w jednym. Gratulować i cieszyć się razem z Tobą. :classic_cool:

Wilczyco przypuszczam że taka ilością sadełka to można nitkę posmarować :( a nie linę. Trudno założę golf.