Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Di Ana

Cross-Zarobki,praca itp

Polecane posty

Gość Di Ana

Witam Bardzo jestem ciekawa jak wygląda praca w firmie Cross,Jakie są zarobki sprzedawcy i kierownika. Czy ktos z was tam pracował.Proszę o pomoc,mam rozmowe

Gość Di Ana
No właśnie nie wiem jak cechują sie zarobki,zależy od stanowiska. Sprzedawca może ma 1800 kierownik z 2500 brutto ooczywiście a Ty wiesz coś na ten temat?

Niestety nie, ale ciekawily mnie Twoje oczekiwania ;) Postaraj sie podejsc do tego w ten sposob, ze zastanow sie jaka kwota Cie interesuje ... i o taka wnioskuj, bo to przeciez ma byc tak, ze powinnas zarabiac tyle, ile chcesz ... a nie tyle, ile ktos Tobie daje ;)

Gość Di Ana
zgadzam sie z Tobą, nie będe pracowała za marne grosze tylko dlatego ze firma ma takie stawki a nie inne, Jak to się mówi jak nie ta to inna hahaha

Gość Di Ana
haha ciekawa jestem jaka byłaby ich mina

Mina jak mina, ale jesli bys potrafila uzasadnic swoja decyzje odpowiednikiem tej placy w rzeczywistosci (pokazac im korzysci) to bys sie sama zdziwila, gdyby Cie na takich warunkach przyjeli ;)

Gość Di Ana
Racja,najważniejsze to być pewnym siebie dobrze "wybadać"teren. Mówć to co chcą usłyszeć,przedstawiać argumenty...

Nie, mowic o tym, co potrafisz :) Najgorsze to koloryzowanie, niech wilk bedzie caly i owca syta ;)

Gość Di Ana
hmm fakt może tak być ze zbytnia peność siebie ich odstraszy,ale wiesz coś jednak dobrego o sobie powiedzieć musze:)