Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie będę chamem

właściwie to ja nie wiem po co żyję.

Polecane posty

Gość nie będę chamem

nie układa mi się życie prywatne i na studiach też mi nie idzie nie mam żadnego celu w życiu, tak sobie wstaje codziennie rano robię co mam zrobić i idę spać :o żałosne kurwa. jeszcze bardziej żałosne jest to że jadąc autobusem mam wizje tego jak ze sobą skończyć i jakoś mnie ta myśl pociesza. japierdole niech mnie jebnie jakich autobus albo coś i koniec.

Gość srali muchy wiosna byla
mam tak samo :) życie mi się nie układa, a raczej ja nie potrafię ułożyć swojego życia, co mnie strasznie dobija i nie wiem w jakim celu ja żyję, a raczej wegetuję :o

Gość ...aaaa.....aaaa....
Ja mam jakies glupie mysli o koncu swiata itp ;/ Kazdy ma jakis cel w zyciu do spelnienia, sa jakies przyczyny tego dlaczego zyjesz, moze w przyszlosci uratujesz komus zycie , albo dasz komus zycie ...

Gość wyrwichrust
osobniki słabe psychicznie i fizyczne powinny się same spalić w piecu a swoje prochy rozsypać w oceanie

Gość witaj ...
Mi zycie nie ulozylo sie tak jak chcialam ... nic w zyciu nie osiagnelam ... nic!!! Mam niedostyt, chcialabym cofnac czas, nie popelnic tych samych bledow i zyc pelnia zycia ...

Gość nie będę chamem
no w sumie mogłabym dać komuś życie jak mnie jebnie jakieś auto to może oddam komuś nerkę wątrobę.... byłoby miło 🖐️

Gość chce zasnac
Jak dowiem sie co wypic to to zrobie bo tez stracilem sens🖐️

Gość nie będę chamem
hmm ciekawe myślisz że będąc popiołem byłabym wstanie sama rozsypać swoje prochy nad oceanem ? ciekawa teoria [czesc[

Gość wyrwichrust
najgorsze jest to, żrecie byle góówno i potem pierdzicie w komunikacji miejskiej potwornie, pozasrywane kible zostawiacie w miejscach publicznych i zajszczane podłogi i zadowoleni odchodzicie a teraz mialczycie, że świat się obraził na miernoty i pasożyty , do kloaki z Wami obsrańce !

Gość jap........
pierdolisz życie mnie ja je baw sie i nie przejmuj i tak będzie gorzej

masz za duzo czasu, jestes próznym pustakiem, wez sie do roboty, to skonczysz z takimi myslami, bo nie bedziesz miala na nie czasu i zaraz zacznie ci sie wszystko ukladac

Gość dwa0
ale ja jestem zajęta od rana do 21 i co ? i gówno to że nie czasu myśleć o tym jakie moje życie jest żałosne nie zmieni fakty że jest do dupy i nie bardzo wiem jak to zmienić 🖐️ i jak ktoś mi napisze; wyjdź do ludzi to mu jebnę. ja cały dzień przebywam wśród ludzi 🖐️

Gość w sumie to i ja
Dołaczam się:) Własnie stwierdziłam, że nie wiem, po co zyję a raczej wegetuję:) Życie.

Gość gość
ja to bym chciała nogi w śnie wyciągnąć i chuj. ja nic nie mam, rodzina mnie traktuje jak śmiecia, do szkoły chodzić nie chce, studia mam w d***e, zero perspektyw na życie, brak hobby, planów na przyszłość, wyj****e mam na chłopaka. mogę oddać swoje organy

Gość gość
Też bym oddała, niech mnie tylko coś p*****lnie na ulicy