Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka prawda ona

Jak PO wygra wybory w 2015 to podniesie wiek emerytalny

Polecane posty

Gość Wtf?!
Chodzi mi o to że podnoszą podatki, akcyzę więc benzyna jest droższa a co za tym idzie droższe wszystko:) wszystko idzie na skarb państwa a co my z tego mamy?

Gość Wtf?!
Zrozumiałas to jak chciałaś

wyjaśnij mi co ma tusk z podnoszenia podatków, wieku emerytalnego i wzrostu cen w sklepch czy tez wzrostu cen benzyny??? co on z tego ma?:D prosze mi wskazać bo nie rozumiem tych argumentów a chcialbym rozumiec:D i ciekawym czy wy to rozumiecie czy bezmyslnei powtarzacie po innych?

wyjaśnij mi co ma tusk z podnoszenia podatków, wieku emerytalnego i wzrostu cen w sklepch czy tez wzrostu cen benzyny??? co on z tego ma?:D prosze mi wskazać bo nie rozumiem tych argumentów a chcialbym rozumiec:D i ciekawym czy wy to rozumiecie czy bezmyslnei powtarzacie po innych?

Gość Wtf?!
Tak on to robi dla naszego dobra- oczywiście. Wzmacnia się tylko skarb państwa a nasze kieszenie robią się ubogie. Skad niby jest kasa na te wszystkie stadiony i to wszystko? Pewnie zaraz powiecie że unia europejska:) jasne:)

Gość Wtf?!
Michał za głupi jestes do dyskusji na takie tematy

Gość wielbiciel po
jak oni liczą to bezrobocie bo słyszałem ze urzad pracy wywala ludzi jak nie podpisze w danym dniu to wywala na bruk i zmniejsza im sie bezrobocie ale znam ludzi co nie pracują a nie są zarejestrowani w urzędzie

Gość Wtf?!
O michałe pisał podszyw- ja nie obrazam ludzi:)

jestem ciekaw najzwyczajniej w świecie jak ci co forumuują takie oskarżenia że tusk to złodziej bo podnosi podatki i hm powoduje wzrost cen w sklepach żeby się bardziej nachapać i nakraść uzasadniają swoje tezy:D jakieś przykłądy? fakty? bo to co wymieniają może wkazywać np że tusk to słaby zarządca, żle rzadzi polską itd ale że te wymienione czynniki ktore sie ludziom nie podobają wywołuje tusk żeby wiecej sie nachapac i nakraść to jakiś absurd:D bezrobocie tez tusk wywołuje umyslnie zeby sie wiecej nachapać?:D więcej samodzielnego myślenia mniej powtarzania bezmyślnego po innych alb po mediach bez znaczenia czy to gazeta polska czy gazeta wyborcza ... widze dość czest że gazeta polska czy jarek rzuci jakieś hasło w eter i już całą rzesza osób w necie powtarza bezmyślnie różne frazesy a spytaj takiego o szczegóły tego co głosi to albo spierdoli z topika albo zwyzywa od chociażby głupich 🖐️

Gość mooksu
Tym razem to znowu ja + ban x2 czy ty naprawde jestes taki głupi??? czy tylko sie zgrywasz??? jak mozna byc takim palantem?

polityka jaka prowadzi PO prowadzi do tego ze czlowiek jest murzynem we wlasnym kraju boi sie glosnio powiedziec co mysli bo obawia sie utraty pracy to samo ma teraz grecja ktora nie chce do tego dopuscic u nas to zawsze tak bylo nigdy lepiej nie rozumiem czemu bronisz PO tak zaciekle na tym forum przeciez to nie nowosc ze jest to banda jakis nieudacznikow

Gość wielbiciel po
jak wyjaśnisz skad wiedza ile jest bezrobotnych

" 12:14 [zgłoś do usunięcia] mooksu Tym razem to znowu ja + ban x2 czy ty naprawde jestes taki głupi??? czy tylko sie zgrywasz??? jak mozna byc takim palantem?" kolejny bez wlasnego zdania i wiedzy w temacie którego szczytowym osiągnięciem intelektualnym jest zwyzywanie kogos od głupków i palantów:D nie potrafisz wziąć udziału w merytorycznej dyskusji to ogranicz sie do czytania albo idz na spacer

no ale z toba nie da sie dyskutowac bo ty masz argument jesli nie podniesienie wieku emerytalnego to co ?? to gowno :D nie wiem niech zostawia w spokoju ludzi co tyraja nie wiem niech sobie dodrukuja pieniadze jak im brakuje to nie nasza wina ze nieudolnie rzadza niech moze sprzeda kazdy z nich po dwa domy to od razu sie znajda pieniadze bo najlepiej to wyzymac jak szmate zwyklego czlowieka pod haslem ze naszym dzieciom bedzie sie zyc lepiej rodzicom to samo naszym mowili nic sie nie zmienilo

" 12:15 [zgłoś do usunięcia] wawcia powraca6969 polityka jaka prowadzi PO prowadzi do tego ze czlowiek jest murzynem we wlasnym kraju boi sie glosnio powiedziec co mysli bo obawia sie utraty pracy to samo ma teraz grecja ktora nie chce do tego dopuscic u nas to zawsze tak bylo nigdy lepiej nie rozumiem czemu bronisz PO tak zaciekle na tym forum przeciez to nie nowosc ze jest to banda jakis nieudacznikow " nie bronie zaciekle po z zasady ani tuska... jedynie w tych kwestiach w których się z tuskiem i z rządem zgadzam. a nie zawsze tak jest. ponadto w tym topiku sprawdzma tylko czy osoby piszące o tym ze wzrost podatków, cen itd to celowy zabieg ekipy rządzacej w celu większego nachapania się i nakradzenia potrafią swe wnioski jakos uzasadnić. jeśli nie tzn ze klepią bezmyślnie utarte slogany i ostatnia kwestia, zgadzma sie wawcia że powinni zabrać się za likwidację przywilejów emerytalnych np u [policjantow, u strażaków ale....(pamiętacie zabójcza bron? i jak ten murzyn w jakim wieku przechodzil na emeryture?:D a jak biegal i skakal i szczleal dobrze?:D) juz to widze...ogolnopolski strajk zwiazkow zawodowych policji, strazy pozarnej itd itp..pod to podlaczy sie oczywiscie solidarnosc, oraz bankowo pis ...to nie takie proste...

" 12:18 [zgłoś do usunięcia] wawcia powraca6969 ceny w polsce sa skandaliczne a do tego zbliza sie euro wiec mozna sie spodziewac ze to dopiero poczatek podwyzek bo kazdy bedzie chcial dopiero cokolwiek zarobic " no ja u siebie w knajpie na czas euro podwyżka o 20-25% na pewno będzie:D

Gość hare hare
spójrz tutaj ty pełowski durniu 11:18 to ty nie potrafisz sie merytorycznie odnieść do faktów, bo to są fakty faktem jest, że wyjechało 3 miliony ludzi, bo nie mogli znaleźć tutaj pracy albo znajdowali za jakieś psie grosze faktem jest, że gdyby nie wyjechali, bezrobocie sięgałoby ponad 30 % - liczyć kur­wa nie umiesz??? to cofnij się do podstawówki, bo chodzi tu o najprostsze działania matematyczne jedyne co potrafisz wykrztusić to "kłamstwa", zero argumentów. no bo ich nie masz

"faktem jest, że gdyby nie wyjechali, bezrobocie sięgałoby ponad 30 % - liczyć kurwa nie umiesz??? to cofnij się do podstawówki, bo chodzi tu o najprostsze działania matematyczne jedyne co potrafisz wykrztusić to "kłamstwa", zero argumentów. no bo ich nie masz" to tuy klamiesz albo nie masz pojęcia zielonego jak wygląda współczesna gospodarka i jak wyglądają jej poszczególne sektory:D i ja ci mogę udowodnić że to co piszesz to kłamstwo albo brak wiedzy u ciebie. ty mylisz że jakby 3 mln ludzi przyjechala np na przestrzeni 2 lat d polski to bezrobocie by wzroslo do 30%?:D:D:D: czyli prawie trzykrotnie a na pewno x2?:D::D: czlowieku nie wiem kto cie uczyl najprostrzych działań matematycznych le one ci nic nie dadza jeśli niie masz iwedzy w danym temacie... chcesz żebym ci to wyjasnil? ale nie spierdolisz z podkulonym ogonem z topika pomaranczo dobrze?

a i najlepsze w wypowiedz pomarańczy: "faktem jest, że gdyby nie wyjechali," faktem jest cos co sie jeszcze nie wydarzyło:classic_cool: przypuszczenia co do konsekwencji nei wyjechania 3 mln ludzi z polski a więc gdyby babcia miala wąsy podnosi do rangi faktu:D no ale czekam na potwierdzenie ze nie spierdolisz z topika i ci wyjasnie czemu twoje tezy są blędne i zapenwe celowo kłamliwe

Gość hare hare
i gdzie te 3 miliony znalazłyby prace??? jak właśnie z powodu BRAKU PRACY wyjechali??? ci co zostali, szukają pracy miesiącami i jej nie znajdują!!!! a jak wrzucisz na rynek pracy następne 3 miliony ludzi to nastąpi cud i wszyscy prace znajdą?????? no kur­wa jestes najgłupszym cepem na tym forum!!!! hahahaha :D:D:D

zamiast tlumaczyc to cos juz krecisz i pytasz czy ktos nie ucieknie czy tez ucieknie byc moze to przez to ze cos chcesz wygoglowac i sie nie udaje i ptorzebujesz na to czasu :D z tego co pamietam to bezrobotnych w polsce jest okolo 2.5 miliona wiec jesli by te 2.5 miliona wrocilo i by nie mialo pracy to by bezrobocie w polsce wynosilo na poziomie 30-40% :D wielkich zdolnosci w liczeniu nie trzeba miec by to wiedziec

Gość hare hare
nie chce mi się z tobą gadać!!! jedyne co potrafisz tu wypierdzieć to twoje chore urojenia!!!!!!!! :D:D dzieki ktorym wydaje ci sie, ze cos wiesz hahaha :D:D:D ale niestety jestes głupim cepem i tak już pozostanie 🖐️

Gość hare hare
pozdro wawcia 🖐️