Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowe ciuchy, fryzura i makijaz

Jak go podniecić do szału? Zrobić się na grzeczna czy dziwke? coo?

Polecane posty

Gość nowe ciuchy, fryzura i makijaz

Hmm, staż - 5 lat razem ;) no i ostatnio brak seksu, praca, szkole fuj! Planuje zrobic mojemu niespodzianke i jutro podczas wizyty podniecic go (i siebie) do szalu... co robic i jak sie zachowywac? Ubrać sexy czy zwyczajnie? Co faceci lubią podczas seksu czuć kochaną narzeczona czy seks z dziwka? eh, help meee

To zależy od temperamentu partnera i Jego upodobań. Ty sama powinnaś wiedzieć co On lubi najbardziej ;)

Gość dalton767
Pięć lat razem i nie wiesz co mu się podoba?

Gość dalton767
Wolę grzeczną dziewczynkę udającą dziwkę niż odwrotnie.

Gość dalton767
Najbardziej lubię niegrzeczne dziewczynki które nikogo nie udają.

Gość doswiadczenie
ubierz sie w mini bez majtek i usiadz mu na kolana caluj go po szyji a jego reke wez poprowadz do swojej muszelki a jego dotykajac po ku... Rozpalisz go na maxa

Gość rederedek
Jak wyżej, ale żeby to było niezwykłe, to zrób to poza domem. Teraz jest co prawda zimno, ale po długi płaszcz możesz założyć mini i pończochy. Albo same pończochy i spotkajcie się na mieście/u niego w pracy. Wyjdźcie gdiześ razem, a ty go kuś bez przerwy. Usiądź w kawiarni, autobusie naprzeciw niego i rozchyl nogi. Zrób mu loda w sklepowej przymierzalni. Pozornie będziesz grzeczna i skromna, a pod spodem rasowa suka. Wierz mi, że wytarmosi cię za wszystkie czasy.

mhrciekawa propozycja z tym lodem w przymierzalni ja swojego próbuje namówić na loda w kinie

Gość janekjan
loda w kinie powiedz które to kino pojdziesz ze swoim aloda zrobisz mnie gdy siade obok