Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty kurduple :/:/:/

niscy faceci są do niczego, więc po co żyją ?????????????

Polecane posty

powinni wyginąc, wtedy zostaliby tylko ci wartościowi czyli wysocy zapraszam do dyskusji

Gość męzczyzna od 6 boleści
ja chwalę sobi swoje ponad 190 ale tacy goście też są potrzebni - jako pracownicy marketów na kasach, jako szatniarze, sprzątacze...

Gość wysoki jegomość
niscy nadają się do bicia i poniżania

Gość wysoki jegomość
my wysocy ?? lukas chyba zapomniałeś się wylogowac:D:D:D:O

niscy to karykatury mężczyzn

Gość Weteran Wojny
Mnie zastanawia kto rodzi niskich ludzi, jesli wszystkie ogladaja sie za wysokimi , to skąd się biorą niscy ? A poza tym troche współczucia , bo karłowatość to choroba hormonalna, która zdarza się u dzieci wysokich rodziców.

niscy się rodzą bo zachodzą mutacje w genach. Niscy to wybryki natury, trzeba ich zebrać i wpierdolić do obozu praracy

Gość Weteran Wojny
Nie wyszydzajcie innych bo nie wiadomo co wam jest pisane, Są choroby których się nie spodziewacie : http://uwaga.tvn.pl/53436,wideo,305323,pomozmy_agnieszce,pomozmy_agnieszce,reportaz.html wysokich mężczyzn, jesli bedziecie mieli jakis wypadek i zostanie uszkodzony wam kregosłup to będadz na wózku inwalidzkim to też bedziecie mieli 150 cm wzrostu Mam pytanie czy mam zamknąć mojego brata w piwnicy za to ze jest niski , a wzrost jest wstrzymany dla tego że miał wypadek na wychowaniu fizycznym w podstawówce ?

Gość Weteran Wojny
do "anty kurduple :/:/:/" Genetyk się znalazł, obozy pracy ci się marzą - myslałem ze wszystkich nazistów z obozów powiesili po 2 wojnie światowej. Powinni ciebie wypatroszyć , wypchać i postawić w muzeum osobliwości.

Gość wysoki jegomość
anty kurduple ma racje, brawo ze ktos to mowi glosno

Gość Weteran Wojny
Jeśli razi was odmienność innych, to zamiast wysyłać ich do obozów pracy, czy kopaln i łodzi podwodnych bo psują wam estetyke na powierzchni, i życzyc im źle to zrubcie coś żeby państow finansowało wydłuzanie kości (ponoć to bolesne, ale co sie nie robi dla woli wiekszości), i wszyscy będziecie szcześcliwi (zwłaszcza kobiety) http://nauka.dziennik.pl/artykuly/90259,czym-jest-spowodowana-karlowatosc.html