Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość KOCHANICA KROLA

ZWIAZEK Z BYLYM KLIENTEM

Polecane posty

Gość KOCHANICA KROLA

ostatnimi czasy bije sie z myslami, mieszkam za granica i przez ponad rok pracowalam jako dziewczyna do towarzystwa(prosze nieoceniajcie mnie, prawie cala kase wyslalam do polski dla rodziny zeby w koncu sie odbili) w ostanim miesiacy pracy poznalam francuza, artyste, zaczelismy sie spotykac i sie zakochalam:////czuje ze jestem wazna dla niego , mowi ze mnie kocha, ale boje sie ze niebedzie umial zaponiec w jakich oklicznosciach sie poznalismy, na dodatek to artysta, wolna dusza, i sam sie przyznal ze mimo ze kochal ostania dziewczyne to w czasie zwiazku z nia chodzil na dziewczyny,co myslicie o takich facetach???? za kazdym razem kiedy spoznia sie na spotkanie , albo dlugo nie odpisuje mysle ze jest w salonie masazu o itp, poznalam duzo facetow ktorzy regularnie odwiedzaja te miejsca i zawsze nimi gardzilam a teraz sie zakochalam w jednym z nich:///////pytanie do panow,czy kiedy jestescie zakochani potraficie sie powstrzymac i nie chodzicie na dziwki, czy to prawda ze jesli facet raz zdradzil zawsze bedzie zdradzal????????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować