Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelika23

chwilowa miesiaczka

Polecane posty

Gość angelika23

moze lepiej tutaj: Nie bardzo wiem co jest grane Spodziewam sie miesiaczki w ciagu najblizszych dni , zazwyczaj przychodzi w terminie (ew. nieznacznie sie spoznia o dzień) ostatnio podczas oddawania stolca wyplynelo troche normalnej krwi miesiaczkowej (zawsz ena poczatku jest gestrza, ze "skrzepami" , nastepnie juz bez) 'zamontowalam' jak zwsze tampon ,przy zmianie - nic, praktycznie niewiele sladu, (pomyslalam moze za wczesnie wyciagnelam, nie wiem, a ze szlam na uczelnie zamontowalam malutki nastepny i nadal nic, teraz juz nie noszę w ogole nie ma sensu) wczesniej wystapily normalne oznaki nadchodzacejm iesiaczki, tzn lekko bolace piersi, bolacy brzuch i kilka pryszczy na twarzy (co zawsze mnie spotyka przed) nie wystepuj etez jakis specjalny sluz, raczej sucho jak przed okresem... w ciaze raczej nie wierze , chociaz zabawialam sie z facetem, ale bez samego stosunku

Gość złośliwy łoś
gratuluję jesteś wiatropylna!

Gość angelika23
lol... kretynizm wrodzony czy nabyty? chodzi mi bardziej o anomalie , obiawy choroby itd nie zaplodnienie...łosiu...

Gość złośliwy łoś
I co przez neta mam Ci sprawdzić czy wszystko ok ? :> Idź do gina albo poczekaj z tydzień i .... idź do gina :) Może masz jakieś zaburzenia hormonalne :) Jak jesteś pewna że nie ma mowy o ciąży to ok jak nie to zrób test :) Bo wszystko możliwe. Ale przede wszystkim polecam wizytę u lekarza niech sprawdzi czy wszystko ok ;)