Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

i dzisiaj znow zwalony humor....

Polecane posty

Gość a propos pokemonów pśp
a koń też zwalony :(

Gość cycuszek423453
Może mnie umyjesz mamusiu?

Gość sossssiku opowiedz nam
swoje problemy wyżal sie ...drugi dzien pod rząd cie wysmiewala?

o wysmiewanie nie chodzi...choc w sumie miły facet zawsze bedzie miał pod gorke .... kazdy z was kiedys kochał badz kocha druga osobe i dobrze wiecie ze mozna byc skłonnym do poswiecen i che sie jak najlepiej dla tej drugiej osoby... teraz wyobrazcie sobie ze owa połowka ma was za mało znaczaca osobe... szydzi z was....wypowiada słowa ktore bardzo bola.... i co wtedy czujecie?

wtedy zastanawiamy sie czy to aby na pewno to ta połówka?

jesli patrzy sie na nia jak w obrazek i dobrze sie przy niej człowiek czuje to aby na pewno nie połowka?

bossshe sosss osłabiasz mnie..myslisz że jedna laska na świecie jest która ci sie tak spodoba i przy której bedziesz sie dobrze czuł?! :O conajmniej z 10 takich bedzie jeszcze

a jesli ta osoba jest nie tylko obiektem naszych westchnień, uczuc ale i najlepsza przyjaciołka, kumpela to co wtedy?

Gość iiiiiiiiiiixxxiiiiiiiiiiiiii
Ja teżmam DAREMNY humor dziś. Zrozumiałam bowiem, że oprócz lasu i reli w Polsce nie ma niczego i miałam wiedzieć, że jestem od brygidek bo zmarnowałam sobie CAŁE ŻYCIE wiecie. Chociaż powiem wam, że jakie miałam szanse na tę okolicę , a tylko tak bym miała JAKĄKOLWIEK rację tłukąc się z ojcem. No ale tej okolicy nie ma nikt oprócz mnie i tak nie po mnie. A tak po mnie - ojciec miał rację by było. W czym? I tyle :( Że mnie tak oddał. Znaczy jak wiecie? No jak on mnie oddał i tyle :( A ta babcia to tylko matma - przerażające. No ale inaczej nie dało rady i tyle. Takie życie. I tak wiecie nie miałam racji w sumie bo miałam przekreślić Polskę , ale ojciec tu i jego kariera. No to co to było warte? Moją bezdzietność w sumie i jakieś pierdoły o liceum - po co? Po co mi to było? Bo wiecie - odpowiedzialność ja ponoszę, a ci rodzice? Nie mogli się to opamiętać. Ja se policzyłam lata nauki - też nie miałam racji. No ja nie wiedziałam jak wy w Polsce uczciwość lubicie. A ja sama - czy ja musiałam mieć te studia? Naprawdę może przeze mnie się tyle uczycie. Bo wiecie średnia by mi starczyła - dlaczego nie :( Po co mi było to liceum? Żeby siostry mieć? A po co mi te siostry były? Ja miałam mieć ZAWÓD po średniej a nie siostry i tyle :(

ja tylko miałam wiedzieć wiecie, że urodzona w Londynie i tak nie po mnie, a tak? Wszystko po mnie. ten ojciec zwali, że ja jestem do kitu. Wiecie - ja to tylko matma. Wszystko bez sensu. No to koło na lekarza mi powiedzą. I wiecie miałabym tego lekarza gdyby mi nie kazali się przeprowadzać w szkole. Nie mogli przeżyć że mogłabym być lekarką. A babka z matmy powie - no to rodzina miała pania chcieć na lekarza. No bo po co to liceum i tyle :( Taka historia smętna i tyle :(

Wiecie ja mam taki humor dziś - zapaliłam WCZORAJ lampkę mojej ofierze i co? Pasuje mi wyjazd do Szwecji na przykład na prace sezonowe. Taka Polka - plus ta cała opinia. I wiecie - co to wszystko bylo warte. Przejmowanie się wami. Tylko 1 rzecz mnie mogła uratowac przed przepadnięciem w szkole z mojego myślenia ale w SP i mnie to ratuje, ale ... wszystko bez sensu i tyle. Matka też by mnie nie pomogła - same problemy miała w tej szkole. Ja też przepadłam i SŁUSZNIE. Miałam tylko 1 sposób żeby się z tym doktoratem uratować i umiem to zrobić dziś. I się tak ratuję ale już jestem pogrzebana. Pogrzebana żywcem. Ale się ratuję, że coś sobą prezentowałam. A KK nic sobą nie prezentuje wiecie i mogą być, a ja nie prezentowałam sobą nic. Po prostu nic i tyle :(

Gość a propos pokemonów pśp
jesli zaczynasz rozumiec owieczke to wiedz że cos sie dzieje :classic_cool: 🖐️

No smutno mi - nie mam koła na medycynę - nie zasłużyłam za wizualizację w szkole. W sumie wiecie - zwrócić uwagę i tyle. Jak było za głośno to wezwać i by było cicho bo może i było. I tyle. A takie papiery, ale ratuję się bo NIE PODPISAŁAM stałej umowy o pracę. Dajcie mi spokój. Możebym wyjechała i wróciła z kasą na mieszkanie. Ja wyleciałam za kredyt na mieszkanie. Ze miałam stałą umowę , a tak sobie mi pasował. Przez to jestem w tej szkole i się liczę PRZEZ TEN DOKTORAT - bo gdyby mnie przyjęly z sensem - no to bym se sama winna była, a tak? Bo ja chyba miałam wyjechać, ale pass USA to mi do głowy nie przyszedł. Co by mi to tam dało. A tu? Też bym przegrała i tyle. Bo co sądzę o koleżance DAWNEJ w banku? Ło matko i tyle. Ja to miałam wiedzieć. Może by ojciec z pracy poszedł. Ale cygana - niech se zeżre tego swojego starego i tyle. Aaa szkoda gadać powiem wam i tyle. Nie podpisałam umowy o pracę stałą i mogę być na Zachodzie no ale... co tam? Bo tak NIE MOGĘ - bo szkoła to nie papier, a co to jest? I jeszcze SEKRETARKA mi to wymyśliła - zlitowaliby się nade mną. Nic. Dalej na mnie. DO DZIŚ!!! I tak chce kasę za brak pracy stałej bez papierka pozwolenie na pracę stałą - tyle by mnie ratowało. NIC WIECEJ. Nawet pass USA by mi nie pomógł. To wartość dla Polakow - ja miałam mieć włosy Indian. teraz je mam a kiedyś? i tyle :( I widzicie - stała umowa o pracę i ANI GROSZA, a nie podpisana umowa i dostanę za swoje kłopoty forsę - pasuje mi. Bo mnie wykończą tymi procesami - juz mnie wykończyli. To był tylko papier SEKRETARKI w tej szkole że praca stała. Tylko tyle. A ja sie nie dam bo kurde ani doktoratu ani stałej pracy - JEDNO CYGAŃSTWO od lat. I po co mam się poddawać? Komu? I tyle. I bez szkół mogę lecieć w pracy fizycznej na zachodzie i nie po mnie. Ale co - po tylu szkołach ja mam zawalać fizycznie. Bo się dowiem - kariera ojca nic nie warta. To mieli mi przyjść i powiedzieć. Sama się miałam domyślić. No wiecie co - no nie wiem... nie wiedziałam wielu rzeczy, ten se robił co chciał. W końcu jakaś rodzina była - ja nie wiem. A matka się dowiem - nie mogła mi nic powiedzieć? I tyle :( No ale wiecie tego doktoratu on nie pisał a się czuję jakby on to pisał - tak mam rodowód ograny wiecie. Tylko tyle. Także ja się nie dam. Obcy ludzie i koniec. Po co mi tyle nauki, a nie odeszłam bo mi się wydawało, ze to jest coś warte - uczciwa praca. A dziś? Co ja mam o tym myśleć? Ide przespać sie trochę. W sumie jeden oszust i tyle. Nie tylko on. Jedynie, ze mnie nie powiesił. Co bym zrobiła gdybym wiedziała. Poszłabym swoją drogą. I nikt nic nie mógł mi powiedzieć wiecie. Coś podobnego. Z TEGO POWODU wiecie tylko papier mi zostawał na stała pracę - pozwolenie. Tak bez szans i tyle :(