Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona8777

Pokazac nagranie Kochance???

Polecane posty

Gość Zdradzona8777

Byłam z nim 1,5 roku..zareczyny, mieszkanie razem..wsyzstko zaczelo sie spyac (olewal mnie,nie wracal na nocemkłamał) Im ja bardziej kochałam i chcialam ratowac tym on bardziej uciekał... Wtyprowadziłam sie przyjezdzal czasem-teraz wiem ze tylko na sex-ja chcialam ratowac i czekalm az bedzie lepiej. W internecie na fb i jego koncie fikcyjnym odkrylam ze inna kobieta pisze ze spedza z nim weekend-napsialam do niej ze jestem narzeczona i o co chodzi-a on do mnei zadzwonił wyzwałod najgorszych ze niszcze mu zwiazek..ze mnie zniszczy jak bede sie odzywac... Potem przepraszal i prosil bym milczala i powiedziala kochance iz nie spal i nie nocowal u mnie 3 dni temu. Zgodzilam sie tylko dlatego ze ma moje pieniadze rzeczy i balam sie ze mi nie odda..i obiecal ze wyzna mi prawde cala...wydalo sie jak mnie oszukiwal zdradzal i od pol roku nie kochal..jego kolega o kilku faktach jeszcze mi powiedzial- chwalil sie w pracy ze z innymi sie spotyka,sypia a mnei olewa. Do tego wysmiewal sie przed nim ze mnei ze tak go kocham i sie napraszam..innym mowil ze ze mna nie jest..a mnie oszukiwal.

Gość mimozeanka
jakie nagranie? zapomnij o tym gościu, im szybciej tym lepiej dla ciebie a na drugi raz nie okazuj facetowi, że ci tak zalezy, pierwszy "kocham" ma mówić mężczyzna.

Gość fruuuuu maniakuuuuu
moim zdaniem taka ciemnotę jak ty to nic tylko w kanty walic :O

Gość Zdradzona8777
kochanka potem pisala bym powiedziala jaka jest prawda..ale odrazu zaznaczyla ze i tak bedzie jemu wierzyc..jamam tylko sprostowac czemu zmeinilam wersje.. najpierw ze zly i zdradza nas obie..potem ze mily i ze napsialam z zaazdrosci... On chyba juz jutro odda mi rzeczy i bede mogla pokazac nagranie...(rozmowe moja i jego gdzie pytam o to dlaczego zdradzal i mi tak zrobil i jej-mowil ze gdybym sama nie zobaczyla dalej by na 2 fronty jechal i przyznal sie ze w piatek byl u mnie w sobote juz u niej) Zastanawiam sie czy pokaazac..jak postapic.. bo on ogolnie przed nia zrobil ze mnei psychicznie chora ze ja to wymyslilam bo jestem zazxdrosna i on od dawna do mnie nie przyjezdza..i dawno zerwal... Wiem ze chyba ma 3 na boku na sex tylko ona tez nic podobno nie wie... Boje sie jego reakcji bo komus powiedzial ze niby jak komus cos powiem zniszczy mnei psychicznie... Choc ja juz jestem zniszczona przez to kłamanie ,olewanie;( Jak postapic..?

Gość mimozeanka
fruuuu, to ty masz relatywną moralność? bystrych i silnych nie oszukujesz, a pozostałych jak najbardziej ;)

Gość mojamoni
Ymmm , o co chodzi z nagraniem ? . Kochałaś go zranił Cie , na Twoim miejscu odwdzieczyła bym sie tym samym tym bardziej ze Cie upokarzal .! Kobieto na co Ty jeszcze czekasz?!

Gość mimozeanka
Powiedz, powiedz, pokaz jej nagranie, może pomożesz dziewczynie, a jak nie uwierzy to jej sprawa.

Gość Zdradzona8777
To on pierwszy miwil ze kocha.. latal za mna oswiadczyl mi sie ..prosil bym z nim zamieszkala..a jak okazalam uczucia..to zaczał olewac! On mowil ze ma problemy..ze wyjezdza pracowac..wszystko ukartował i zdradzał mnei z premedytacja-koelga w zaufaniu powiedzial..ze nawet prosil go by odbieral tel.i poswiadczal ze np jest z nim i zalatwiaja interesy...(ten kolega sie nei zgodzil)

Gość co ty z siebie robisz?
po co ci ten debil falszywy? nie wierzę,ze moze tak tobą manipulować masz bardzo niskie poczucie wartosci olej go

Gość fruuuuu maniakuuuuu
że co ?? o co ci chodzi :P:P

Gość Zdradzona8777
Boje sie ze ..np bedzie sie na mnie mscil..nei wiem jak w nerwach mowil z ema moje nagie zdjecia..choc nigdy zmojej twarzy i nic innego nie fotografowal-wiem o tym..ale zawsze czlowiek boi sie.. Chce byc dobrym czlowiekiem nei takim jak on..nie wiem czy odpuscic o iolac,czy to pokazac i dalej ta wojne prowadzic

Gość mojamoni
jak bedziesz miala innego to dopiero sie ze tak powiem wkurwi bedzie tak zazdrosny ze nie wiem co ... zal mu bedzie i tyle . zniszczona?! kobieto pewnie jesteś młoda , jest tylu naprawde fajnych mężczyzn na ktorych zasługujesz . Najwyrazniej on nie zasluguje na Ciebie . :) chyba dobrze napisalam . nie martw sie

Gość mimozeanka
a no są na świecie takie ludzkie potwory, nakręcają sie mataczeniem, oszukiwaniem, kombinowaniem. On sie pewnie czuje jak tajny agent lawirując pomiędzy swoimi kochankami , tak aby sie o sobie nie dowiedziały. Żałosna podróbka Bonda- Cienki Lolo. To jakiś pokrzywiony emocjonalnie mutant, postaraj się nie wdepnąć ponownie w takie goowno.

Gość Zdradzona8777
Ale ja nie chce z nim byc! Jeszcze go kocham..ale wiem ze jako czlowiek jest ZEREM.. Chcialam tylko zapytac jak postapic.. bo juz mam metlik w glowie...

Gość mojamoni
no cóż za tydzien napisze na kafeterii nastepna jego ze tak ujmę ładnie w słowa :kochanka: on sie Tobą bawił . pobaw sie i jemu . zniszczy Cie psychicznie dopiero jak dasz mu sobie wejsc na glowe!! WALCZ O SWOJE I NIE PODDAWAJ SIE . ZAWSZE MOZESZ GO OSKARZYC ZA GROZBY ITP.

Gość mimozeanka
Za szantażowanie to powinnaś go na policję zgłosić, będzie twoje zgłoszenie, to on nie odważy sie do ciebie uderzać. Poza tym Cienkie Lola to są mocni tylko w gębie, to tylko manipulant, gra na twoich emocjach, tak aby jego tyłek miał wygodnie. Zrób mu małe kuku, należy mu sie.

Gość iw89
ja bym nie miała wątpliwości czy jej to pokazać -ona niczemu nie jest winna bo odniosłam wrażenie że nic o tobie nie wiedziała więc niech sie przekona sama -miałam bardzo podobna sytucje i wiesz co dzisiaj sie przyjaznimy choć poznałyśmy sie przez takiego samego drania jak ten twój:)

Gość pimpirimpim
udostępnianie nagich zdjęć, nękanie, znęcanie psychiczne podchodzi pod paragraf uświadom go o tym jak będzie próbował.

Gość mimozeanka
Pograł sobie dwiema kobietami- tamta mu wierzy w każde słowo jak w bibilię, a ty tańczysz jak on zagra i okłamujesz tamtą. Za to poniżenie ciebie, powinnaś mu nie odpuścić, bo to sie będize za tobą ciągło jeżeli sie nie postawisz, zawsze będziesz miała wyrzuty, że nic nie zrobiłaś i pozwoliłaś sie tak traktować.

Gość Zdradzona8777
Mowil ze ma problemy z firma i jakims przekretem ze moze pojdzie do wiezienia..przeplakalam caly dzien.. musialam brac tabl na uspokojenie.. i pisalam mu smsy by sie nie martwil..ze jak pojdzie do wiezienia na rok czy pol. bo tak mowil..ze poczekam bede go odwiedzac, ze bede znim na dobre i zle! A on pokazywał to kumplowi i smial sie do niego-patrz ja ja olewam a ona mnie tak kocha;( Czuje sie upokorzona.. Ten koelga sie ze mna spotkal juz 2 razy..i byly o tym wie.. naghaduje na mnie i mowi.. zeby on sie ze mna nie kolegował i inne straszne rzeczy... (chyba ten kolega mnei lubi i dlatgeo w zaufaniu mowi fakty) Choc.. jak spadły klapki z oczu wszytsko układa sie w jedna calosc.. do mnei na noce w tyg przyjezdzał do niej wyjezdzal az do szczecina na weekendy. A chciał slub ze mna brac...;/ Ja byłam mu wierna..a on z tego co sie dowiedzialam minm mial 3 kochanki przez nasz zwiazek

Gość Zdradzona8777
"zawsze będziesz miała wyrzuty, że nic nie zrobiłaś i pozwoliłaś sie tak traktować." -Tak własnie jest codziennie czuje sie jak ostatnia NAIWNIACZKA ..jak taka zakochana idiotka co oddała serce,byla wierna jak pies..a ktos to wykorzystal... Mowil nawet jak jej napiszesz na gg prawde..i tak to obroce w to ze ty wymyslasz.. dlatego sprowokowałam to nagranie..by odzyskac godnosc i utzrec mu nosa...tylko jakies watpliwosci we mnei wstapily boje sie..jak on moze sie odegrac... stwierdziłjak wczesniej mi grozil ze z domu bedzie mi wstyd wyjsc...;/

Gość bhvfxwdghu
ja bym pokazala i powiedziala prawde plus to ze cie straszy. a jak bedzie cie nadal straszyl to na policje. nie daj soba manipulowac

Gość bhvfxwdghu
to raczej jemu powinno byc wstyd a nie tobie. straszy cie bo sie boi i wie ze w jego grozby uwierzysz.

Gość mimozeanka
On ma tylko groźby, nie zwracaj uwagi- ty nic złego nie zrobiłaś, nic na ciebie nie ma. Nagraj jego pogróżki, sms-y z szantażem, napisz maile w sprawie oddania wszelkich kopii twoich zdjęć, żądaj odpowiedzi, tak by mieć dowód, że on je ma. Bedziesz uzbrojona w taki materiał dowodowy, że gdyby coś zająknął o wcieleniu góóźb w zycie, to mu dasz do wiwatu od razu i sie ziszczą jego bajeczki o więzieniu. Chcesz odbudowac swoja samoocenę to walcz z tą hieną, nie daj sobą manipulować i koniec.

Gość Zdradzona8777
Dziekuej za opinie.. mam nadzieje ze odda mi jutro moje rzeczy i bede mogla wyuslac tej dziewczynie nagranie..ehh jest ta godzina a ja zasnac nie moge..wzielam tabl. nasenna..mam 24 lata a czuje sie zniszczona ppsychicznie- nie oplaca sie na tym swiecie kochac..i byc wiernna i oddana narzyczonemu;(

Gość annaaaa6tg
Straszne.. on nie ma wogole uczuc..mysle ze napewno bedzie ponownie Cie wyzywał i obrazal..ale zeby odzyskac siebie to pokaz.. gorzej jak kasy nei odda.. to wtedy nie wiem cyz warto czekac...

Gość Zdradzona8777
oczywiscie pieniedzy nie oddal.. na kolege z pracy obraznoy ze wogole ze mna rozmawia.. ehh wysłałam jej to nagranie.. teraz tylko pozostalo czekan na reakcje i atak z jego strony..To zaboli bo nadal go kocham nie umiem tak z dnai na dzien przestac

Gość mam podobnieeee
Dobrze zrobiłaś.