Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żółty kubek 23

On nie chce się ze mną kochać. Po prostu.

Polecane posty

Gość Gruba_berta---
Jakbym miałam taką walnięta babę co się w kolko obracać chce to tez by mi się nie chciało. Z tego co tu czytam to Ty już masz doświadczenie seksualne niczym tirówka z 20-letnim stażem.

Gość żółtykube 233
doswiadczenie seksualne? heheh, on jest moim pierwszym :)

Gość Gruba_berta---
z łaski Ci loda pozwala zrobić, ale żenad Faceci nie cierpią takich kobiet a już na pewno nie zostają one ich żonami

Gość pani GINEKOLOG
suchy tez sie wychowalam bez ojaca i dobrze bylo. To tylko wymowka z tym dzieckem. Bo biedne dziecko czuje ,ze cos jest nie tak bo widzi niezadowolonych rodzicow, ktorzy sie juz nie kochaja... no ale to nie temat

Gruba berta te co do kościoła latają co chwila i do ksiezy sie pyrzytulaja sa porządniejsze i bardziej nadaja sie na żony prawda?:classic_cool:

Gość Gruba_berta---
Nie znam takich co się do księży przytulają :-)

co ty gruba pieprzysz dziewczyna lubi sex i ma potrzeby i chce robić to tyko ze swoim facetem to ma być ta zła

widac dobrze sie w tym kosciele maskują ksiądz lubi laski a nie grube berty ;) jak to facet ;)

Gość Gruba_berta---
Tu nie chodzi o porządność tylko o pozycje kobiety w związku a tym ona jest na pozycji: żebrząca erotomanka

berta-co za bzdury wypisujesz,ale to panowie powinni ocenic sami.dokladnie ci,ktorzy maja niedostepne zony i marzy im sie taka wlasnie kobieta.

Gruba_berta--- Tu nie chodzi o porządność tylko o pozycje kobiety w związku a tym ona jest na pozycji: żebrząca erotomanka nie no nalezy rozłozyc nogi po tygodniowych namowach i aby nie wyjsc na nierzadnice czekac na wstrzasy :classic_cool:

Gość Gruba_berta---
facetom marzy się kobieta żebrząca o sex albo żeby mu zrobić laskę ??? :-)

dziewczyna ma potrzeby i i otwarcie mówiła mu o tym na samym początku jak zaczęli się spotykać i bardzo mu to odpowiadoło

Gość Gruba_berta---
v34 jest jeszcze coś pomiędzy zebraniem lub tym co proponujesz a mianowicie sex na który obie strony mają ochotę :-)

Gruba_berta--- facetom marzy się kobieta żebrząca o sex albo żeby mu zrobić laskę ??? faceci marzą o zonie która czasem ma naprawde na nich ochotę :classic_cool: pokazuje to i sama wychodzi z inicjatywą :P nie myl pojec inwencji i mówieniu o swoich potrzebach z żebractwem :P

Gość Gruba_berta---
Kiedyś mu się to podobało a teraz mu się znudziło bo faceci lubią zdobywać a on tu już nie ma czego zdobywać. Tak wam mówi gruba berta

Gość Gruba_berta---
No,ale v34 czytał/a topik autorki? Sama pisze,ze musi wyżebrać loda nawet. Czyli Ty się spierasz nawet nie wiedząc o co chodzi w temacie :-) Takich/takie lubię najbardziej

Gość Gruba_berta---
Nie cytuj mnie i nie odpowiadaj mi póki nie przeczytasz całego topiku i wszystkich wypowiedzi autorki.

to niech jej powie że już go to niekręci a nie robi wielką łaskę bo ją bzyknie raz na tydzień

Gruba berta wiec co?? ma przestac mówic o potrzebach i znaleźć sobie boki?:classic_cool: weszłas obraziłas autorkę stwierdzeniem że ma tirówkowe doswiadczenie a dyskusja poszła w bok. Nie wniosłas nic w dyskusje po za opinia o kimś kogo nie znasz ;)

Gość Gruba_berta---
Pewnie nie wie jak jej to powiedzieć, Dopiero jak znajdzie inna to powie

Gruba_berta--- Nie cytuj mnie i nie odpowiadaj mi póki nie przeczytasz całego topiku i wszystkich wypowiedzi autorki. to rozkaz prośba czy moze masz tak głębokie przemyslenia?:classic_cool:

Gruba_berta--- Pewnie nie wie jak jej to powiedzieć, Dopiero jak znajdzie inna to powie taką co nie żebrze?:D

Gość Gruba_berta---
v34 nie ratuj się teraz głupimi pytaniami.To ja Ci głupio odpowiem:nie, niech się zachowuje tak jak zachowuje się teraz, na pewno w związku będzie się coraz lepiej układało.

vee twoich walorow sama nie poznalam,wiec nie wystawiam cie na pokuszenie. :P berta-ja przeczytalam od poczatku ale i tak nie rozumiesz o czym pisze.spojrz na panow,ktorzy odezwali sie w tym temacie.i zapytaj ich,czy nie chcieliby miec takiej ,,niewyzytej erotomanki,, za zone.

po prostu facet nie umie tego docenić co ma ale jak ją straci wtedy doceni co stracił

Gość Gruba_berta---
v34 to już nawet śmieszne jest ;-) Ty nie wiesz co się dzieje w ogóle :-) :-) Jesteś moim hitem kafe ;-)

Gość Gruba_berta---
Pewnie jest takich kilku co by chciało mieć,ale nie mają więc nie wiedzą czy by im sie to potem nie znudziło jak partnerowi autorki.

gdyby moja tak często chciała, o minetce nie wspomnę, to lizałbym do białej kości hehe... Jeśli was chodzi o seks, to kończę kiedy ona tego chce, a tak to mogę do zaje.bania hehe...